Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy male dziecko powinno chodzic do ojca do wiezienia

Polecane posty

Gość gość

Facet dostal niecaly rok.Dziecko ma 4,5. Mojq znajoma nie zaprowadzila dziecka do przedszkola bo pojechali na widzenie do tatusia. Czy wiezienie to odpowiednie miejsce dla dziecka? Przeciez taki przedszkolak duzo rozumie. Kraty, przeszukiwania straznicy. To chyba nie jest odpowiednia atmosfera dla dziexka. W dodatku zawala przedszkole. Tatus popelnil blad tatus niech odpokutuje. Tym "madkom" na glowe padlo zeby zabierac dziecko w takie miejsca.

Gość gość
i bardzo dobrze niech się hartuje żeby matce nie wygarnęło jak się o fakcie dowie od obcych,a tak na marginesie to trzeba mieć sporo odwagi aby z takim malcem poprowadzić rozmowę i czegoś nie spieprzyć,może ma mądrą mamę!?

Gość gość
Matka powiedziala mu ze tata tam pracuje. Rzwczywiscie madra :)

Gość gość
Ja zabralabym. Dlaczego nie? Skoro matka zdecydowała się być nadal z partnerem, mimo życiowych błędów to dlaczego mają odseparowac dziecko od ojca. Nie wszyscy siedzący w więzieniu są źli. Czasem życie zmusza nas do takich, a nie innych wyborów.

Gość gość
"zawala przedszkole" padłam

Gość gość
"zawala przedszkole" :D Dobre, większość dzieciaków nawet do przedszkola nie chodzi. Rok bez ojca to długo więc myślę, że wybrała najlepsze wyjście z tej kiepskiej sytuacji.

Gość gość
"Zawala" tak wlasnie. W przedszkplu sa takie same zasady jak w szkole. Trzeba chodzic jak sie jest zapisanym A nie blokowac miejsce

Gość gość
przedszkole to przechowalnia dla dzieci żeby rodzice mogli iść do pracy, w żaden sposób nie przypomina to szkoł. Nie trzeba chodzić jak akurat rodzice są w domu ;)

Gość gość
Jak nie musi to czemu kaza przynosic l4 od lekarza jak dziecka nie ma powyzej 3 dni. Dzieci w przedszkolu sie ucza, poprzez zabawe ale zawsze to nauka. Bachor blokuie miejsce innemu dzieecku.