Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość elzbietaiwa

ULTOMO_WYŁUDZANIE

Polecane posty

Gość elzbietaiwa

Jaka kara /najsurowsza/ należy się tej firmie za to,że próbują zarobić na spłaconym kredycie jeszcze trochę więcej niż go przyznano. Nie wspomnę o tym,że Pani obsługująca biuro kredytowe w pierwsza mnie oszukała. Oszukała na wysokościach spłat i ilościach tych spłat. Ale trudno-dałam się podprowadzić-musiałam spłacić. Zanim przelałam ostatnia wpłatę- kredytodawca już mi groził windykacjami przez sms-y, ale ten sam drogą e-mailową zapraszał do wzięcia następnego kredytu. Jaka jest sytuacja: ponad pół roku temu kredyt w całości spłacony a ULTIMO informuje mnie, że kupiło coś czego dawno nie ma i pisze "dogadajmy się". Wystąpię do prokuratury,do urzędu konsumenckiego i nawet do gazety-niech oszustów kara nie minie.

Gość gość
skoro kredyt spłaciłas to ultimo należy olać bo oni właśnie chca od ciebie wyłudzić kasę

Swoich dłużników przekazuję przez Internet od razu do windykacji na koszy dłużnika na eNakazpl.

Też miałem do cyinenia z windykacja. Upierdliwa sprawa. Dzonili codzienni po kilka razy. ale bylem kiedys na darmowych poradach i tam poznalem niezłego prawnika, który lubi z nimi walczyć. Chcesz namiar? To pisz:) pomocny-jan@o2.pl