Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Miasto Namysłów woj opolskie

Gość od homocwela mieszkać w bloku w mieście to najgorsza kara

Polecane posty

Moja ciotka z Opola mieszka na Opolskim blokowisku w jednym z niższych bloków na ostatnim 8 piętrze bez balkonu w tym jej bloku są balkony ale niżej nie na jej piętrze masakra jej mieszkanie jest bardzo małe takie jak mój pokój gościnny z kawałkiem ma tam pokój z aneksem kuchennym drugi minipokoik i łazienkę i to masakra ona kiedyś mieszkała w innym bloku w Opolu ale w wyższym 10 piętrowym tamte mieszkanie było duże i przestronne z balkonem a to jest kilka razy mniejsze ona się z kimś zamieniła mieszkaniami ona od ponad 20 lat jest wdową była żoną brata mojego dziadka dlatego ma nazwisko kołbuc ps do niej i tak wnuki przyjeżdżają czyli jej wnuki to moi kuzyni jeden jest rok starszy ode mnie jeden rok młodszy ode mnie i jeden 3-4lata młodszy a najmłodszy od jej drugiego syna ma chyba 6 lat i on ma jeszcze siostrę która ma 9 lat i też mają nazwisko kołbuc... Tych trzech kuzynów mieszka 10 km od Opola a tamten 6 letni kuzyn i 9 letnia kuzynka w Opolu mieszkają na osiedlu domków jednorodzinnych...

Ps i gość od homocwela dalej uważasz że w mieście żyje się lepiej w bloku w małym dwupokojowym mieszkanku jak moja ciotka obecnie mieszka wcześniej miała większe 3 pokojowe mieszkanie z balkonem ale to nie to samo co na wsi bo na wsi kazdy ma duży dom najczęściej z piętrem wieloma pokojami dwoma kuchniami i łazienkami z podwórkiem gdzie możne się poopalać na trawie w sadzie czy ogródku na kocu...

A moja inna ciotka z Wrocławia mieszka w starej kamienicy w samym centrum Wrocławia Przy głównej drodze z widokiem na tramwaje ona mieszka niedaleko wieżowca sky Tower i 2 km od rynku owszem mieszkanie ma duże przestronne ale ma dwa pokoje kuchnie łazienkę balkon też wdowa bo wujku czyli bracie mojego dziadka bo on miał kilku braci ale ona ma inne nazwisko niż ja bo ten brat mojego dziadka miał innego ojca bo tamten czyli ojciec mojego dziadka zmarł to prababcia wzięła ślub ponownie i zrobili sobie dziecko ps ona ma mieszkanie ładne ale klatka schodowa jest ciemna brzydka okropna obsikana i obdrapana i pod kamienica jest mnóstwo meneli i co dalej twierdzisz że życie na wsi to koszmar ciocia mieszka w mieście i ma meneli ps ja przez tą klatkę schodową bałem się chodzić...

Gość gość
Odpisz

Gość gość
Up

Gość gość
No odpisz

Gość gość
Up

Gość gość
Up

Gość gość
Up