Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zapracowanyszewc

reklama wlasnej dzialalności

Polecane posty

Gość gość

Ja od siebie polecam wam nagranie spotu reklamowego. Tak firm promujący może znaleźć się w Internecie, telewizji lub na stronie waszej firmy. Polecam wam w tym celu skontaktować się ze studiem http://www.imperiafilm.com/ Oni mają doświadczenie w nagrywaniu spotów reklamowych.

Gość cccc

Zobacz sobie do oferty http://www.zukero.pl/. firma wykonuje różne słodycze na zamówienia między innymi pierniczki czy cukierki z logo firmy. Bardzo ciekawy sklep, który ma sporo produktów godnych zainteresowania. Więc jak ktoś szuka coś fajnego to na pewno coś uda się wybrać.

Gość Asia

Ja uważam, że każda reklama jest dobra i ta zewnętrzna i internetowa. W internecie działam sama, bo wiem z czym się to je i jakoś idę do przodu. Ale z reklamą zewnętrzną - ulotki, plakaty, wizytówki nigdy bym sobie nie poradziła, gdyby nie Młyn Graficzny! Bardzo profesjonalna robota, wszystko zrobione jak nalezy, piekne grafiki i piękne hasła reklamowe. 

Przede wszystkim musisz zaistnieć w internecie w wyszukiwarce google - 1 strona, wartościowe portale ogłoszeniowe, tematyczne fora internetowe i profil na facebooku, pomyśl o prowadzeniu bloga eksperckiego

Jeśli się na tym nie znasz, to są firmy, które mają doświadczenie w reklamie w social media jak ta firma:

https://shineonagency.pl/media-spolecznosciowe/

a tradycyjne metody promocji to poczta pantoflowa

powodzenia!

Gość Wiśnia

Ja kupuję napoje reklamowe od ST Drink i powiem Ci, że jeśli chodzi o promocję to lepiej się sprawdzają niż klasyczne gadżety. 

Gość Michał

Polecam drukarnię cyfrową Estilab, bardzo dobra drukarnia. 

Gość Mirek

Ja drukuję w drukarni internetowej a3extra różnego rodzaju ulotki, koszulki z nadrukiem lub haftem komputerowym i generalnie wiele ciekawych rzeczy. Polecam

Gość Ania

Sposoby na reklamowanie firmy można podpatrzeć w Nadarzynie w lutym na targach reklamy i druku. Kubki, koszulki, długopisy, reklamą może być wszystko i wystawcy którzy tam są to udowadniają 

Gość Jolka

My reklamujemy się głownie poprzez ulotki, plakaty, robimy koszulki z nadrukiem czy torby płócienne z nadrukami. Zamawiam je regularnie w a3extra.pl i zawsze są najwyższej jakości w niskich cenach.