Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Miluuśka

Pomóżcie !!

Polecane posty

Gość Miluuśka

Witam dziewczyny. Mam taki mały problem,bo 9 stycznia gin wykrył mi torbiela na prawym jajniku 2,5cm. Przepisał mi tabletki Duphaston. Miałam je brać przez tydzień i przyjść do niego jak dostanę miesiączke. Potem kochałam się z chłopakiem bez zabezpieczenia i miałam dni płodne. Czy jest szansa,że jestem w ciąży ? Dodam,że testy ciążowe robiłam 3 razy. Pierwszy zrobiłam 31 grudnia 2016r. i wyszedł negatywny,a torbiel już miałam potem za tydzień zrobiłam następny i wyszedł pozytywny,ale ta druga kreska była taka bardzo blada i za tydzień postanowiłam powtórzyć test jeszcze raz i wyszedł znów pozytywny i też 2 kreski,ale ta druga już była ciemniejsza niż ta poprzednia. Więc torbiel chyba nie ma wpływu na to prawda ?

Gość Miluuśka
I dodam jeszcze ,że miesiączka spóźnia mi się już 16 dni ,bolą mnie piersi ,często chodzę do toalety i nieraz chcę mi się wymiotować ale nie mogę :(

Gość gość
idź na beta hcg z krwi.

Gość gość
Idz do ginekologa, ja jak zaszlam w ciaze to piersi bolaly mnie juz w ciagu pierwszego tyg.po stosunku i czulam sie jak na "miesiaczke", pozniej jak zrobilam test t tez wyszla blada kreska i ciaze mi potwierdzila. Glowa do gory, dziecko to cud:)

Gość Miluuśka
No właśnie jestem umówiona na piątek do gina.