Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Tesciowa wie ze chcemy wyjechac na ferie sami ale nie zaproponuje ze zaopiekuje

Polecane posty

Gość gość

sie wnukami i mieszkaniem! Jak ja nienawidze takich ludzie, wie ze z checia bysmy sobie odpoczeli i zamiast przyjsc i poprosic to ona specjalnie nic nie mowi, nos do gory tylko zadziera i zero jakiegokolwiek wyjsca do ludzi. Nienawidze jej.

Gość gość
Poproś, głupia krowo.

Gość Jajablko
Problem jest właśnie z takimi ludźmi jak ty, którym wszystko się należy!

Gość gość
Ale z niej wredna małpa, no jak może cie nie poprosić o możliwość nianczenia twoich dzieciaków i zajmowania się twoim domem!

Gość gość
Mam nadzieję, że to jakaś prowokacja bo jak się takie coś czyta to nie wiadomo czy śmiać się czy płakać? Jeśli jednak to "prawdziwy problem" to ku przypomnieniu - to Twoje dzieci i Twój dom a nie teściowej. Teściowa nie ma obowiązku nanczyć Twoich dzieci i opiekować się Twoim domem, jeżeli potrzebujesz pomocy to o nią poproś, korona Ci z głowy nie spadnie. Poza tym jak tak bardzo chciałaś jeździć sama to po co decydowałaś się na dzieci skoro to teraz taki wielki problem?

Gość gość
Poza tym jak tak bardzo chciałaś jeździć sama to po co decydowałaś się na dzieci skoro to teraz taki wielki problem? xxx A co to, jak sa dzieci to już nie można mieć ochoty spędzić czasu tylko z mężem??

Gość gość
Ubaw po pachy teściowa jest beeee ale łachy nie robi powinna pomagać. Komuś się chyba bieguny mózgowe poprzestawiały bo bredzi

Gość gość
Daje 3/10 bo nawet się uśmiechnełam ;-) ciekawe co wymyslisz jeszcze? Może ze tesciowa napiekla paczkow na Tłusty Czwartek i nie prosiła cię abyś je zjadła ;D

Gość gość
pączki sie smaży a nie piecze :)

Gość gość
Ojej, a mnie teściowa nie poprosiła o to czy dam jej zgodę na zmianę mebli w jej własnym domu! No jak śmiała nie poprosić! :P Najpierw powinna zlozyc wniosek pisemny z zapytaniem czy w ogóle może poprosic, po ewentualnym pozytywnym rozpatrzeniu mogłany tę prośbę wystosować, wtedy ja łaskawie zgodzilabym się aby ona mogła z własnych finansów we własnym domu zmienić te meble. :P W doopach się przewraca cooo!!!

Gość gość
wczoraj teściowa wie co robi,pojedziesz to znowu napierdzielisz bachorów i będziesz szuka jelonka do pomocy :D:D:D