Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

anitka_21 :)

gdzie wyjechac z rocznym dzieckiem na najtanszy urlop??? na miesiac chociazby

Polecane posty

prose [poradzife mi cos chce jechac z rocnzym synjiem gdzies w polsce musze odpoczac od jegoojca chcemy pibyc tylkow e dwoje . mam odlozone niecaler 2tys slotych. gdzie pijechac za ta kase na jak nadluzej???

Gość gość
Anita wróciła?? Czy to podszyw?

Gość gość
chyba podszyw, bo nawet anita nie pisala tak tragicznie.

Gość gość
To chyba nie podszyw, przecież to konto A nitki z którego pisała zawsze, po kliknięciu się wyświetlają jej tematy. A nitka odezwij się! Co u ciebie? O co chodzi z tym urlopem?

Gość gość
To prawdziwa anita! Anita, to znaczy ze znowu mieszkasz w domu? Dziewczyno, 2 tys to ci moze na 2 tyg starczy, ale nie na miesiac. Poza tym mialas ciotke z jakims pensjonatem gdzies na morzem, to moze jej sie zapytaj czy ci czegos tanio nie wynajmie.

ehh nie mam kntaktu z ta cioatka dzownilam do noiej kilka razy lecz nie odbiera telefonu ode mnie wcale ani na smsy nie odpisuej. wyaje mi sie ze moj tata ja anstawil przeickwo mnie zbey mi nie pomagala.

dziewcyzny pomozcie prosze gdzie jechac za ta kas ena jaknnajdluszej?? ja juz nie daje rady chce odpoiczac troche od teog miejsca od mojegi i od mamay

Gość gość
anita, taka kasa to nie starczy ci na dlugo. Wogolw nie mialas kontaktu z ojcem odkad zaszlas w ciaze? Jak w domu tak zle sie dzieje to uciekaj do domu samotniej matki. Napisz co sie dzieje? Bije cie? Dziecko? czy co sie dzieje. Matka dalej chla?

mialam kontakt pozyczal mi cxzasmai kase oczywiscie pomagal jak mogl ale prze ostatni czasy sie poklocilismy troche no i sie nie kontaktujemy poklocilam sie prze wszystkim z zona jego i ona razme z synammi go nastawili na mnie oglgie skzoda gadac

a w dom u ogllnie sytiuacja nieciekawa.... chcilamas zrobix pokoj dla synka w stayrtj pokoju mojego brata ktory jest nieuzywany to sie oboje nie zgodizli byla awantura Na dwa dni. bo lepej zeby tam byla graciarnia i w razie czeog miejsce zeby sie mogly matki gachy wyspac a nie pokoj dla dziecka... nie mowiac otym ze dziekco sie musi meczyc z nami w terj malutkjiej sypialni we 3 a mama ma caly duzy pokoj dla siebie o zmaianie oczywisice nie chce slyszec a co najlszpe to co ona powie to jest swiete i moj sie nie chce jej sprzeciwiac mimo tego ze to przecie zjego mieskzanie i to on w wiekszosci utryzmuje ten dom., mama juz od dawna nie pracuje zyje tlykoz zasilku i zapomogi i tego co sobie dorobi jak nie pije obiera crbulki...

chce wyejcha codpoczac od niehc bo juz nie dasje rady czasmai mam gorsze dni xze bym sie sakowala i wyprowaduzla tlyko nie mam dokad do taya juz mnie nikt ni przyjmie. ale wiaodmo sa lerspze i gorsze dni.

Gość gość
Ten projekt bardzo się przeterminował niestety, ale możnaby go jeszcze reaktywować. Napisz "tak" a podam adres mailowy gdzie możemy na ten temat podyskutować.

Gość gość
Anita jesteś tu jeszcze? Napisz co u Ciebie?

Gość gość
Też jestem ciekawa co u anitki słychać