Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Karolcia231

Co zabrać na wyjazd na biwak z psem?

Polecane posty

Gość Karolcia231

Cześć .Szukałam informacji co zabrać na biwak z psem a znalazłam to hihihihi https://www.youtube.com/watch?v=wUQhIEhFcsk Ludzie to mają pomysły! To może tu się od was dowiem co wziąć na wyjazd na biwak dla psa? Dostałam pieska i będę chciała jak będzie ciepło zabierać go ze sobą pod namiot na biwak ,może psy mają jakieś szczególne wymagania poza domem? Jak jeździmy na wyprawy biwakowe to zazwyczaj trwają one kilka dni tak 3 do 4 dni. Jestem otwarta na każde propozycje

Gość gość
Jedzenie dla psa a jak na biwaku jest robione ognisko to kości i resztki jedzenia psu wystarczą i jakiś koszyk dla psa do spania co więcej psu potrzebne w terenie :)

Gość gość
Zaproś 92, to wszystkie psy z okolicy będą miały co jeść :P.

Gość badziewiak
Długo masz tego psa ? nie wiesz co zabrać w podróż z psem ? przecież psy nie mają aż takich wymagań psom wystarczy jedzenie i dobre miejsce do spania i w sumie to wszystko :D a może spytaj się psa co będzie potrzebował na biwak :D ten link co dałaś do filmu to jajca jak nie wiem :D

Gość gość
psie jedzenie, jakas miseczka na wode i jego poslanie w miare mozliwosci

Gość Karolcia231
Dzięki wszystkim za podpowiedzi.W zasadzie tego się domyślałam że miska do jedzenia i picia i posłanie do spania czyli chyba nic wiecej pies nie będzie potrzebował na kilkudniowej wyprawie no a jedzenia to porobię psu kanapki z kiełbasą i w miarę możliwości kawałki mięsa pieczonego z ogniska czyli chyba wszystko wiem chyba że jeszcze jakieś dodatkowe porady odnośnie wyjazdu z psem?

Gość gość
Ja zawsze brałem saperkę do zakopywania biologicznych nieczystości, jest mała więc nie zabiera dużo miejsca lub jakieś worki weź na psie kupy :p, bo sprzątać po sobie trzeba,żeby jak inni przyjadą nie pomyśleli, co za chamy tu były?:p

Gość gość
karme

Gość Karolcia231
O właśnie ,saperki nie mam ale mam szufelkę to na psie kupy będzie też dobra. Zapisuję do listy :)

Gość gość
weź ze sobą pobawi się po biega po co go zostawiać i żeby tęsknił biedy piesek, ja ze swoim jedzilabym wszędzie ale nigdzie nie wyjedżam bo nie mam czasu na wakacje ;(

Gość gość
NA STRONIE http://nabiwaku.pl/poradniki masz wszelkie poradniki związane z wyjazdami na biwak może o psach też tam coś jest a widzę jest dużo porad tam

Gość kolalola
Skoro pies na biwaku to i kota nie może zabraknąć do zabawy hehe ;)

Gość gość
Tylko tu na forum jest mowa o psach a nie kotach :P Już zostało napisane co wziąć na wycieczkę z psem to nie będę się powtarzać :) chyba że coś zostało pominiete?

Gość gość
nie mozna zapomnieć o smyczy dla psa bo może się okazać że na biwaku są też inne psy...

Gość manuelass
Drodzy forumowicze a co zabrać na biwak pod namiot ? za kilka dni jedziemy pod namioty na dwie noce i sama nie wiem co włożyć do plecaka jakieś propozycje ?

Gość gość
Ludzie już tu podawali obadaj stronę http://nabiwaku.pl na tej stronie są poradniki dotyczące biwakowaniu

Gość gość
Po 1-wsze... Zabierz psa :P

Gość gość
Psy psami łatwiej jest z psami na biwaku a co wziąć na biwak z kotem może ktoś tu z biwakujących zabiera na wyjazdy pod namiot kota albo koty i doradzi co zabrać z domu dla kota ? jakiś poradnik by się przydał :/

Gość gość
o matko z kotem na biwak ??? zawieś kota na wieś jak masz do kogo albo daj sąsiadowi żeby przypilnował, kot chodzi swoimi drogami i z kotem na kemping to nie dobry pomysł

Gość gość
A czemu nie koty są fajne i nie trzeba ich pilnować a jak fajne miejsce na biwakowaniu to tym bardziej da radę i z kotem :)

Gość grxgrz
Genialny film!!!

Gość gość
Miskę dla psa i smycz - tyle wystarczy psu w terenie

Gość AlicjaZKrainy
Psa przede wszytskim :D nie, no żartuję. warto wziąć ze sobą dobry namiot, taki który w razie jak pies podczas biegania czy zabawy na niego wpadnie sie nie rozwali. Ja przetestowałam namiot od Spokey ze swoim psem i moge powiedziec, że wytrzyma jeszcze nie jeden wyjazd:)