Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy jestem islamofobem jesli

Polecane posty

Gość gość

1. Uznaje nietykalnosc cielesna kobiet i dzieci 2. Jestem przeciwny g*****m i pedofilii 3. Uznaje kobiety za rowne mezczyznom jako ludzi 4. Jestem przeciwny przymusowym slubom i niewolnictwu

Gość gość
czyli jesteś zwykłym typowym europejskim facetem, ciot/ą który bedzie gwałcony analnie przez silnych murzynów

Gość gość
Jesteś islamofobem jeśli boisz się islamu - np. motywując to powyższymi punktami, co z punktu widzenia logiki jest absurdem, bo z islamem się to nijak nie wiąże.

Gość gość
gość dziś x usiłujesz na prózno zaprzeczac faktom, islamofilu/ko, a autor słusznie sie obawia.

Gość gość
tez jestem islamofobem bo boje sie o swoja nietykalnosc cielesna i zycie swojej corki. boje sie okropnie tego ze bede musiala chodzic w burce, ze nikt mnie nie URATUJE

Gość gość
to ze w mainstreamowych mediach(tv, prasa radio) nie pokazują co sie tak naprawde dzieje w zachodniej EU to nie znaczy ze tego nie ma, no dajcie spokój, lookajcie troche na media alternatywne, pełno jest vlogów poswieconych wydarzeniom na swiecie, jak tam traktowani są już biali ludzie, ze boją sie na ulice wyjsc momentami, ja czytalam ostatnio, ze laska obronila sie przed g***tem mając gaz pieprzowy, udalo jej sie obronic ale musiala zaplacic ile euro kary za to ze uzyla pieprzu gazowego przeciwko muzułmanowi.. no krwaa, ludzie, gdziemy zyjemy?!!! Jak sie nie otrząsniemy to znajdziemy sie gorzej niż z ręką w nocniku, znajdziemy sie głową w wielkim szambie..

Gość gość
islam pozwala bic okłamywac torturowac kobiety w przypadku wykrycia ze była sam na sam z obcym facetem islam pozwala na zabicie kobiety gdy zostanie zgwałcona to kobieta sie nie przyznaja bo pujdzie do wiezienia za cudzołóstwo doprowadziła faceta to jej wina ze została zgwałcona