Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kobieta z wyższych sfer

Ja jestem lekarką ale zajmuje się dziećmi, a mój mąż pracuje dla japońskiej firm

Polecane posty

Gość kobieta z wyższych sfer

moja teściowa to adwokatka, a teść to sędzia moja mama jest artystką a ojciec ma aż 3 zawody - kierowca zawodowy, elektryk, mechanik

Gość gość
No i chuj to kogo obchodzi ? Na kafe kazda jest lekarka, albo sedzia a maz zarabia kokosy. Zadba nowosc.

Gość Zdzisiek Kryminalista
Moja mama była artystką, ojciec kapitan, siostra gimnazjalistką, a ze mnie chuligan. Matkę udusiłem, ojca zastrzeliłem, siostrę gimnazjalistkę w kiblu utopiłem. Swoje odsiedziałem i teraz dzięki znajomości jestem już od 15 minut na wolności. Autorko, umów się ze mną. Też fajnie ściemniasz ☺☺☺

Gość gość
Jestem gwiazdą disco polo, a mąż wykłada na uniwersytecie rolniczym. Podłogę wykłada, kafelkami. Witajcie najwytworniejsze kobiety w kraju, czyli kafeterianki

Gość gość
a jaką masz specjalizację?

Gość gość
.W małym mieszkanku , na Mariensztacie. Mieszkała sobie rodzinka, Ojciec i matka, dwie stare ciotki, Mieli malutkiego synka. Ojca powiesił na kalesonach, Matkę utopił w klozecie. Dwie stare ciotki nabił na szczotki. I powyrzucał na śmieci

Gość gość
Taaak a święta w 2004 roku siedziałaś w Tajlandii.:-) też lubię niemożliwie.

Gość gość
Ja jestem klozet babcią a mąż to szambonurek. To rodzinne interesy od pokoleń. I jesteśmy z tego dumni. Pieniądz nie śmierdzi.

Gość gość
Płyta się zacięła? Dawać dalej jakieś śmieszne teksty ☺

Gość gość
Tak myślę, że pani lekarka to może proktolog? Też bym wolała siedzieć przy dzieciach, niż tam zaglądać. Jakby ktoś nie wiedział, w tym zawodzie traci się prawo wykonywania, tak samo jak pielęgniarki, więc nie można pierdzieć w stołek w domu zbyt długo. Łgać trzeba z głową, inaczej nie uwierzą