Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Samouzdrawianie

Polecane posty

Gość gość

Myślicie, że każdy człowiek jest w stanie sam się uzdrowić?

Gość gość
Oczywiście.

Gość gość
Tak. Podobnie jak jest w stanie skoczyć wysoko o tyczce. Do jednego i drugiego musi odpowiednio trenować.

Gość gość
jak to zrobić?

Gość gość
Jeżeli o to pytasz, tzn. że nie masz ku temu żadnych zdolności.

Gość gość
próbuję rozwijać się duchowo, ale ego trzyma mnie za gardło, nie potrafię przestac myśleć, nie potrafię wygrać z uzależnieniami i chociaż czuję, że jest "coś więcej", nie umiem tego znaleźć

Gość gość
Tego nie da się prosto wyjaśnić. Z własnego doświadczenia wiem, że jest to możliwe. Mam np. w pełni sprawną dłoń, która po wypadku była zupełnie oderwana i wg lekarzy nie miała żadnych szans na zrośnięcie ścięgien. To jest kwestia właściwego gospodarowania własną energią. Przy czym ta energia nie sprowadza się wyłącznie do energii czysto fizycznej (choć w sporym stopniu od niej zależy). W wielkim uproszczeniu można powiedzieć, że jest to nieco bardziej przetworzona forma energii.

Gość gość
Na zrozumienie własnego ja polecam książkę A. De Mello" Przebudzenie"

Gość gość
znam "przebudzenie" :) no właśnie a jak gospodarowac tą energią, jak sam to zrobiłeś/aś?

Gość matteee
Prosze poczytac o Alex Loyd o uzdrawianiu, jest taki kod ktory pomogl mi sie uzdrowic. Kod uzdrowienia Alexa Loyda, znany profesor pomogl zonie wyjsc z depresji dzieki temu. Kod uzdrawiania - Alex loyd: link: https://www.youtube.com/watch?v=6QReudKCJCY Potrzebna na poczatku modlitwa do Boga o pomoc w uzdrowieniu. Pozdrawiam, Mateusz.

Gość gość
gość dziś Każdy z nas jest nieco inny, więc nie można dokładnie skopiować działań drugiego człowieka. Powiedziałbym tylko: wsłuchaj się w siebie :).

Gość gość
wiadomo, chciałam tylko zobaczyć jak robią to inni, zainspirowac się czy cokolwiek, bo jestem w dołku i potrzebuję czegoś takiego