Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gość142801

Mojemu chłopakowi na mnie nie zależy co robić?

Polecane posty

Gość Gość142801

Mam wrażenie że mojemu chłopakowi wogole na mnie nie zależy. Jesteśmy ze sobą już 3 lata. Pierwszy rok był wspaniały a teraz to jakaś tragedia. On nigdy nie ma dla mnie czasu. Ciągle mnie oklamuje wydaje mi się że specjalnie wymyśla sobie zajęcia żeby tylko mieć jakas wymowke żeby się ze mną nie spotkać. Cały czas spędza z kolegami dodam że nie ma pracy. Jego wszelkie obietnice typu dziś napewno spędzimy razem dzień kończą się zawsze tak samo. Całymi dniami siedze w domu a on ciągle gdzieś wychodzi. Dziś mielismy się spotkac a jak do niego zadzwoniłam to powiedział że nie da rady bo umówił się z kolegami a potem jak do niego dzwoniłam to słyszałam jakiś damski głos. Często nie odbiera moich telefonów nie spotykamy się w dzień prawie wogole jak przychodzi do mnie to tylko po 21 i zawsze lezymy w łóżku i nic więcej chociaż staram się go gdzieś wyciągnąć. Nie wiem już co robić pomocy

Gość gość
Po czym sadzisz ze on jest twoj czy kupilas sobie go czy dostalas od kogos w prezencie??????

Gość gość
Czyli jednym słowem on ma na Ciebie wyje\ba\ne, każdym swoim zachowaniem pokazuje ze ma Cie gdzieś a nawet pewnie Cie zdradza (mówiąc ze umówił się z kumplem). I Ty się pytasz co masz robić? Masz zamiar blagac zeby jasnie pan zechcial spedzac z Toba wiecej czasu? Jesli słowo ,,godność" nie jest Ci obce to rzuć go i tyle. Ogarnij się i przestan robić za dodatek do jego życia.

Gość gość
Rzucić :D Ty jakaś zdesperowana jesteś?

Gość gość
Nic nie robić. Odejść. Taki to rarytas, klamliwy i leniwy, że musisz o niego zabiegać? Opanuj się, nie stać Cię na kogoś lepszego?

Gość pffff
A czego ty się spodziewasz? Miłość na zawsze nie istnieje, prędzej czy później i tak jedna strona się nudzi drugą. Życie to nie jest bajka w której wyjdziesz za jednego faceta i będziesz z nim do śmierci. To tylko kwestia czasu zanim się sobą znudzicie.

Zastanawiam się czy to jakaś prowokacja czy serio nie widzisz, że ma wyrąbane na ciebie i pewnie jeszcze cię zdradza? Odpuść go sobie i nie trać czasu na niego.