Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego każda kobieta wymaga niewiarygodnie przystojnego faceta

Polecane posty

Gość gość
Ostatnio rozmawiałem z jedną dziewczyną prawie codziennie mi pisała o przystojniakach, ciachach po miesiącu zerwałem kontakt bo nie dałem rady już tego słuchać. Dzisiejsze kobiety tak mają sprane mózgi tymi serialami czy gazetami że się w głowie nie mieści :(

Gość gość
A coś ci się ogólnie "mieści" w głowie, czy nie bardzo?

Ja tam uważam, że każdy z nas dąży do tego, żeby być z osobą najbardziej w swoim typie. I wiadomo, że każdy chce mieć atrakcyjnego partnera. Jeśli ktoś jest w stanie sobie takiego znaleźć i go zatrzymać, to tym lepiej dla niego. Bez względu na to, czy mówimy o facecie, czy o kobiecie. Ja, osobiście, mam takiego faceta o jakim marzyłam i dla mnie jest idealny. również z wyglądu. Ma więcej niż 7% tłuszczu (kiedyś miał, ale wyglądał jak debil i nie chciało mu się później tego utrzymywać), nie ma ciemnej karnacji i nie jest brunetem. Ale jest cudowny.

Gość gość
tylko że kobiety szukają faceta znacznie atrakcyjniejszego od siebie i to mnie boli że hipokrytki latają za ciachami jak na wielkiej wyprzedaży HM.

Mnie się nie podoba jakaś rzeźba, lubię jak facet ma np. szerszą klatę ale z natury, w ogóle nie jara mnie sześciopak ani nic takiego. I w ogóle to mam jakieś zboczenie bo szczerze, to wygląd dla mnie nie ma jakby żadnego znaczenia (byle facet był czysty i ubierał się minimalistycznie, ale jeśli chodzi o fizyczność to nie) ale jak facet jest mądry i inteligentny, oczytany, to mam ochotę takiego przelecieć na miejscu. Jasne, że niektóre cechy wyglądu mnie bardziej pociągają jak np. kombinacja niebieskich oczu i ciemnych włosów ale jest to kwestia drugorzędna, raczej miły dodatek.

Gość gość
Autorze, opisujesz te "ciasteczka" w taki sposób, jakbyś dostawał silnej erekcji na samą myśl o nich. Być może nadszedł już czas, by pogodzić się ze swoją orientacją? Bo wydaje się, że tak naprawdę wolisz facetów. :)