Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy też tak kiedyś miałyście,problem z kontaktem?

Polecane posty

Gość gość

Chodzi mi o jakąś dziewczynę co też tak ma, ze lubi ludzi ale wyznacza im granice. Nie chce np. żeby ktoś dotykał ale był blisko. Nie pozwala się poznać, ale dopuści osoby które ją poznają. PYTANIE do was, czy ryzykować te "przekroczenie granic" i ewentualny ban oraz próbować jakos przekazac że akurat w tym przypadku dało się ją poznać i to znaczy te coś wiecej.. z drugiej strony to moze naruszyć jej reguły.. :-( ale jak się nie spróbuje to tak moze zostać.. :-( a to jeszcze gorsze, co radzicie i jak robić lepiej w takiej sytuacji?

Gość gość
Nic z tego nie rozumiem... Jaśniej.

Gość gość
tak, ale pozniej wymienilem sluchawke i wszystko bylo ok

Gość gość
22:24 :D

Gość gość
chcesz być blisko ludzi ale masz swoje granice, jednocześnie fajnie jakby ktoś mimo tego Ciebie poznał głebiej.. czy warto ryzykować przekraczając te granice?

Gość gość
Jesli chcesz to warto

Gość gość
ale jest też ryzyko mozesz stracic delikatny kontakt z tą dziewczyną.. z drugiej strony tkwienie w czasie i liczenie na cud.. to trudne "przełamać" kontakt na coś wiecej i probować powiedziec ze nie chce sie nic złego, ze ma sie dobre zamiary.. ludzie sobie nie ufaja , wiadomo

Gość gość
właśnie

Gość gość
Olać królewny z drewna.

Gość gość
ale ona taka nie jest :-(

Gość gość
ona nie jest z drewna

Gość gość
Z doswiadczenia powiem, ze takim osobom trzeba dac troche czasu i same znosze granice ;)

Gość gośćd4
Są ludzie którzy w początkowej relacji sa nie ufni wstydliwi itp ale czym bardziej w las nabierają odwagi i znoszą swoje granice bądź cierpliwy małymi krokami a sam się zdziwisz:)

Gość gość
to moze lepsze maile, az sobie poukłada? że nie jestem "tym złym", nie mam złych zamiarów, i ją po prostu jakimś dziwnym powodem po prostu lubię..? myślycie że to moze wypalić?

Gość gośćd4
Ty masz się dac poznać na żywo żeby sie do cb przyzwyczaila i przekonala a meile to w między czasie:)

Gość gość
Długo się znacie ?

Gość gość
2 dni :-)

Gość gość
Olej ją.

Gość marbol
Skoro dziewczyna ma pewne zasady, to powinieneś to uszanować. Zwłaszcza, że znacie się tak krótko. Te zasady na pewno nie biorą się znikąd. Jeśli utrzymuje dystans, to znaczy, że po prostu nie jest pewna Ciebie, tego co do Ciebie czuje. Daj jej po prostu czas, nic na siłę, z biegiem czasu zorientujesz się w sytuacji i będziesz wiedział więcej. Potrzebujesz cierpliwości. Ja też poznałem dziewczynę, która trzymała spory dystans do mnie, ale mimo wszystko bardzo dobrze nam się rozmawiało, poznaliśmy się na mydwoje, więc najpierw przez internet, ale jak doszło do spotkania, to też bardzo fajnie nam się spędzało czas. Czuć było ten dystans, ja to odbierałem w ten sposób, że po prostu nie chciała się angażować tak od razu, szanowałem to, ponieważ zdaję sobie sprawę, że zanim zaczniemy się angażować w znajomość, warto sprawdzić i ocenić czy warto. Byłem cierpliwy, swoją drogą ja sam też nie napierałem jakoś na większe zaangażowanie, bo sam chciałem zobaczyć co i jak, ale to poskutkowało, bo teraz jesteśmy ze sobą już prawie dwa lata i jest naprawdę super. Także moja rada dla Ciebie jest taka, żebyś nie był zbyt nachalny, wczuj się w jej sytuację i zobaczyć jak się będzie rozwijała sytuacja z czasem.