Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kobiecy instynkt

Polecane posty

Gość gość

Okres spóźnia mi się już tydzień przypuszczam, że mogę być w ciąży miałam objawy mdłości, duszności, zawroty głowy ,częste oddawanie moczu, straszny ból nóg ... .wczesniej zrobiłam test ciążowy po południu i wyszedł negatywny, teraz zamierzam zrobić drugi .. Czy kobieta może czuć w 6 tygodniu ciąży, że nosi w brzuchu taki mały rodzynek? Takie uczucie dziwne jakby bulgotanie w brzuchu.. Proszę o zrozumienie, jeżeli ktoś chce kogoś tu obrazić to żegnam! Pilne odpowiedzi!

Gość gość
Za wcześnie na bulgotanie :) dopiero około 20 tc. Zrób jeszcze jeden test. Mi w pierwszym wyszła 2 słaba kreska. Kolejne 2 testy i 2 mocne kreski. A potem badanie krwi i będziesz miała pewność :) My już czekamy na wiosennego synka :) Powodzenia !

Gość gość
nie mam za co kupic testu bo mama za kiepskie stopnie w ostatniej klasie gimnazjum mi kieszonkowe wstrzymała

Gość gość
W sumie nie planuje tej ciąży jak dla mnie to wpadka za młoda jestem na bycie mamą sama myśl mnie przeraża, że mogę zostać mamą i być odpowiedzialną za dziecko. Człowiek uczy się na błędach

Gość gość
Proszę o odpowiedzi!! Któraś jest w podobnej sytuacji lub była??