Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Brzydkie kobiety są bardziej wartościowe jako ludzie

Polecane posty

02:44 - Tutaj akurat są, jak rozumiem, dywagacje na temat jednorazowej akcji. :D

Gość gość
Tak samo grubi sa fajni, a szczupli wredni :P Szkoda tylko, ze szczuple i atrakcyjne osoby sa obiektem zazdrości, a brzydkie juz niekoniecznie. Jak rozumiem ladnym zazdrości im sie podlego charakteru i glupoty? :D

Gość gość
Ale może sobie wypatrzeć akurat takiego przystojniaka co by nie chciał jej brzyknąć a ona by się nie poddała i tak by go bzykneła

Gość gość
nie rozumiem tego toku rozmyślania,ostatecznie chodzi o bzykanie tak?

Gość gość
wszystkie blondynki są łatwe

Gość gość
gość dziś Tak jak całe życie, ostatecznie sprowadza się do bzykania

Gość gość
ostatecznie sprowadza się do porzucenia powłoki cielesnej :-) czyli mogiła

Gość gość
gość dziś Życiu składa się z trzech etapów, narodzin, kopulacji i śmierci. Reszta to tylko dodatki

Gość gość
Brzydkie są przegrane. Trudno o cokolwiek, chłopa, pracę. Każdy woli zatrudnić kogoś miłego dla oka, tak działa psychologia. Brzydcy ludzie źle się kojarzą. Nikt brzydul nie szanuje, ludzie są chamscy. Ładnym wszystko z górki. Wystarczy ładna buzia i inne gadżety, duże cycki. Nawet jak któraś jest bezgranicznie głupia (a sporo ładnych idiotek, kto by się np. uczył jak nie musi) to ludzie , szczególnie faceci, ich bronią. Żeby nikt ich ładnego obrazku nie zniszczył.

Gość gość
życie składa się z myśli i emocji ,największe wartości to miłośc****iękno ,czasami w brzydkim obrazku jest piękno,najbrzydsza jest zazdrość i zawiść i niskie loty myśli

Gość gość
Większość myśli i emocji kierowych jest instynktem przetrwania i przedłużenia gatunku. Miłość jest impulsem na poziomie genetycznym aby z konkretnym osobnikiem kopulować i mieć z nim potomstwo a świadomość odbiera to jako coś niezwykłego i wartościowego

Gość gość
ja kocham a nie chce mi się rozmnażać :-) nawet mogę żyć w celibacie,ciekawe jakiej szkoły filozoficznej jesteś przedstawicielem ,żyjemy bo kopulujemy :-) czyli jakbyś stracił fiuta w wypadku to jesteś wtedy bezmyślną bezkształtną zużytą nieświadomą niczego masą ...

Gość gość
a jeśli taki jesteś już teraz nawet mając fiuta :/

Gość gość
i niesamowite że po platonie tyle wieków później wcielają się szympanse :-) a podobno prawo nie działa wstecz znaczy rozwój

Gość gość
Jakbyś żyła w celibacie to by Ci zaczęło odbiłać jak lokalnym prawiczkom. Ewentualnie twoje geny widzą w twoim ukochanym podobne geny i czują że może w każdej chwili zapłodnić inną samice, przez co same przetrwają. W ten sposób uspokajają twoja świadomość. Nawet oddanie życia za ukochaną osobę ma podłoże fizjologiczne i nie różni się diametralnie od oddawania stolca. Gdyby mi coś obcieło fiut, to pewnie organizm przeniósł by strefę erogenną w inny punkt np na opuszki uszu i dalej byłbym istotą seksualną

Gość gość
jesteś seksualnym mięsem nie przeszkadza mi to bo nie ma cie w moim świecie ,nie widzę powodu żebyś był nawet tutaj,twoje miejsce to kibel i pochwa ,nic więcej

Gość gość
Myślałem że wymieniamy tylko poglądy, ale jeśli masz tak mnie osobiście atakować, to nie będę się znirzał do twojego poziomu

Gość gość
ale nie obrażaj się ,przecież dyskutujemy,nie zauważyłeś że ja tylko pokazuje ci twoje własne poglądy? tylko w moich ustach twoje poglądy brzmią jak zniewaga,ty sam mówiłeś o kale co ma taką samą wartość jak twoja miłość ,i kopulacji jako jedyny cel życia,przecież ja tylko robię podsumowanie twojej wizji ,ale pierwszy raz mnie zaskoczyłeś to trochę dziwne że mięso ma wrażliwość

Gość gość
a zresztą jaka wrażliwość :-) przecież to tylko impuls na podłożu genetycznym :-)

Gość gość
ok, wracajac do tematu.inteligencja to cecha wrodzona, i niestety to piekne kobiety sa inteligentne, ale i za bardzo ufaja sobie, wiec czesto w szkole i na studiach brzydkie dziewczyny osiagaja lepsze wyniki, bo sa bardziej pracowite-stad pojecie ze brzydka kobieta jest inteligentniejsza.mozna tez podswiadomie nadrabiac braki w urodzie np uczac sie jezykow-tu nie chodzi o zarwanie faceta ale o podniesienie wlasnego poczucia wartosci.Ladna by potrafila sie nauczyc tego samego w tydzien, bo jest inteligentniejsza, tylko po co Prawda ze brzydkie sa bardziej wrazliwe, empatyczne, chetne do pomocy, religijne.Ale tez niekoniecznie sie szanuja, wystarczy ze facet 6/10 skinie palcem, to juz poleca.bo okazja sie moze nie powtorzyc.Ladna moze narzucac warunki przystojniakowi 10/10

Gość gość
Ładni ludzie są akurat zazwyczaj inteligentni. Dobre geny. Brzydkie osoby z kolei często mają kompleksy, co niekoniecznie przekuwa się w rozwój szlachetnych cech charakteru.. Zresztą co znaczy brzydka? Wystarczy średnia uroda plus dobry styl i charyzma i już można wszystko. A rzeczywiście brzydkich kobiet jest mało.

Gość gość
ładne kobiety są puste

Gość gość
ładne kobiety są puste x Ale mają łatwiej w każdym aspekcie życia.

Gość gość
Znam tyle bezgranicznie głupich ładnych kobiet, że się z tobą nie zgodzę. Gdy brzydsza widzi ładniejsze wokół siebie, to nic z tym nie robi. Natomiast jak nowa piękność pojawi się i ta ładna czuje się zagrożona to chce tą nową zagryźć. A że to głupie , bo się nie uczy, bo po co, faceci nadskakują i bronią całe życie to nie ma żadnych zainteresowań i koncentruje się na tym kto jest najładniejszy i jak innej piękności zatruć życie.

Gość gość
08:37 Dobre geny mogą być w jednym aspekcie , uroda, a nie muszą przejawiać się w intelekcie. Znałam piękne kobiety, które w ogóle nie wiedziały jak się odezwać w towarzystwie , tylko się głupio uśmiechały, jakby miały Aspergera czy co :D no i nie musiały się uczyć obycia. Faceci je wyręczali. Większość z nich szybciej znalazły drugą połówkę niż te normalne kobiety , z którymi można porozmawiać.

Gość gość
Ładne wieśniary nie rozwijają się intelektualnie... prawda.. weź pokaż się z taką ze stylówką disco polo... tylko do łóżka

Gość gość
Facetom to nie przeszkadza

Gość gość
Nie te ładne są puste, co te mocno wymalowane i ubierające się wulgarnie - nie znam chyba żadnej mądrej kobiety z takim stylem.

Gość gość
ostatnia wypowiedz najbardziej zbliżona do prawdy :-) ładna z klasą nie jest głupia,to co widzicie wokół to głupie przeciętne tapeciary bez wyczucia ,stąd macie taki obrazek fałszywy że ładne to głupie