Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćszukajacyblyszczyku

kto poleci mi podobny błyszczyk?

Polecane posty

jw, bardzo bym chciała uzyskać za pomocą błyszczyka taki efekt na ustach jak na zdjęciu, czyli nie mocny fiolet, nie lawenda (ciężko określić kolor w sumie, bo nie jest to zwykły mocny fiolet, choć na zdj. jest ciut ciemny) i bez dużej ilości brokatu... https://www.google.pl/search?q=m+jak+mi%C5%82o%C5%9B%C4%87+1275&biw=1280&bih=643&source=lnms&tbm=isch&sa=X&sqi=2&ved=0ahUKEwi7zqvtoP_RAhXEiCwKHdgrB48Q_AUICCgD#tbm=isch&q=m+jak+mi%C5%82o%C5%9B%C4%87+1268&imgrc=phtC9B6Bp9NcvM:

Ok, ogarnęłam. Nie znam takiego błyszczyka ale mam pewien patent. Na usta przed zaaplikowaniem jasnego bądź przezroczystego błyszczyka po prostu wklep cień do powiek o kolorze który chcesz mieć na ustach. Najlepiej uprzednio je potraktuj lekko korektorem i pudrem to będzie bardziej intensywny. Ja dzięki temu trikowi mam zawsze usta w takim kolorze w jakim tylko chcę. Minus taki, że jeśli błyszczyk się zetrze to musisz użyć ponownie cienia więc trochę utrudniona sprawa bo trzeba nosić ze sobą cień lub nawet paletkę jeśli nie jest on luzem.

hmm, no nie wiem co z tym linkiem, rzeczywiście nie pokazuje od razu zdjęcia o które chodzi, dopiero za drugim razem.. a za radę dzięki:) w sumie znam taki patent, ale właśnie wolałabym mniej zachodu z tym, ogólnie na pewno taki błyszczyk sam w sobie istnieje skoro bardzo często widuję taki właśnie kolor na ustach

No to nie wiem, ogólnie na rynku mało jest pięknych fioletów, obojętnie czy chodzi o zwykłe szminki czy błyszczyki. Trzeba by było poszukać albo w dużych drogeriach i sieciówkach, albo na sklepach-wyspach, może Golden Rose ma coś w tym stylu?

ok :) dzięki za odzew :)

Teraz mi się skojarzyło, że Yves Rocher ma fioletowe błyszczyki ale nie maja one jakiejś dużej pigmentacji. No i na bank fioletowe błyszczyki ma Kat Von D ale to już trochę kosztuje.

rzeczywiście, z yves rocher wiem że są, ale ostatnio jak chciałam w sklepie zobaczyć, to nie mieli już... :)