Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Faceci tak narzekają na kobiety

Polecane posty

Gość gość

ale żaden facet nie zaczeka z seksem do ślubu

Gość gość
A jaki to ma związek?

Gość gość
no?

Gość gość
Od razu faceci. Paru kafeteryjnych nieudaczników.

Gość gość
Od razu kobiety. Parę kafeteryjnych nieudacznic.

Gość gość
po 1 na tym forum podejrzewam, że 70% tematów jest zakładanych przez kobiety po 2 zazwyczaj dotyczą tego jak bardzo my je unieszczęśliwiamy po 3 jeśli już jakiś mężczyzna przyzna się do "prawictwa" jest wyśmiewany, wykpiwany, wyszydzany, obrażany, napiętnowany, oczerniany... itd. po 4 przygadał kocioł garnkowi, kobiety wcale święte nie są i w obecnych czasach ze świeczką trzeba szukać dziewicy po 5 a jak już znajdziecie takiego to pada szereg podejrzeń i wątpliwości, co z nim jest nie tak skoro nikogo jeszcze nie miał po 6 kobiecie nigdy nie dogodzisz Mam 35 lat i czekam do ślubu i teraz możecie się ponabijać. Wszak taki był cel tego tematu. Wyłapać z tłumu ofiarę losu. No to jedną już macie, mnie.

Gość gość
:O

Gość gość
zapomniałem dopisać po 7 jak kobieta usłyszy, że facet jest niedoświadczony, to w przypływie emocji bywa na tyle złośliwa, że uderza zawsze w czuły punkt, a ten jest wręcz idealny - główny zarzut - ty to nawet nie wiedział byś co z kobieta się robi wniosek - szukacie prawiczka, który potrafi zaspokoić kobietę to wręcz nierealne to tak jak by szukać czarnego nazistę

Gość gość
Tak myślałem. Jak w wątku nie da się facetów zgnoić, bo znalazł się jeden inny, który zaprzecza tezie, to temat nagle pustoszeje i znika. I kto tu na kogo naskakuje na tym forum?