Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ile opakowań mleka modyfikowanego szlo Wam na miesiac dla 3 mies dziecka?

Polecane posty

Gość gość

Mi idzie 9 opakowań mleka gdzie w opakowaniu jest 400g. Nie mogę karmić piersią. Gdy mala miała 2 miesiące miałam operacje i przez kilka dni odzwyczaiła sie od piersi a mi pokarm zanikł i niestety musze karmic piersią. Pocieszam się, że karmiłam chociaż 2 mies.

Gość gość
Zanikl ? Nie ma takiego czegos. Karygodne ze przestalas kp.

Gość gość
dziś już się zaczynają zlatywać, uważaj autorko

Gość gość
Do kp zawsze mozna wrocic, a juz napewno po tak krotkiej przerwie. Nawet matka adopcyjna jest w stanie karmic dziecko i wywolac u siebie pokarm. Szkoda, ze kobiety zamiast poszukac doradcy laktacyjnego, siegaja po sztuczny proszek.

Gość gość
Fakt, mleko nie zanika z dnia na dzień. Narkoza ani wiekszosc leków nie jest przeciwskazaniem do karmienia. Oczywiście nie wszystkie. Ale karygodne to są takie komentarze jak ten pierwszy i przede wszystkim karygodne jest bezdenna niewiedza naszych lekarzy. Bo matka sama tego nie wymyśli co może a co nie. Wg nich na wszystko najlepsze jest postawienie od cyca. Banda idiotów Pozdrawiam

Gość gość
Po 8 dniach w szpitalu, po lekach itd. po prostu nie miałam pokarmu. Próbowałam przystawiać dziecko do piersi bo mówili, ze to spowoduje iż pokarm powróci ale dziecko wolalo butelkę. Moze to moja wina ale jakoś nie miałam ochoty zajmować sie odciąganiem mleka w szpitalu kiedy ledwo chodziłam.