Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mąż zauroczyl się inną !

Polecane posty

Gość gość
Myślę, że to provo ale jak nie to niewiem po co twój mąż ta znajoma ściągał do was, po co was zapoznał, po co na kamerce inter was przedstawiał i o czym ty z nią rozmawiałas jak to nie jest żadna twoja znajoma tylko calkiem obcy czlowiek. Dla mnie by to bylo od razu podejrzane, że mąż chce żeby znajoma sprzed lat u was mieszkała. Twój mąż ma żonę, dzieci, swoją rodzinę to po zajmować się dawną znajoma i jeszcze na mieszkanie brać. Dziwne. Twój mąż po prostu jej narobił niepotrzebnie nadziei, to on jest winien tej sytuacji. Kobiety same bez mężczyzny bardzo często oznaki życzliwości odbierają jako uczucie skierowane w ich stronę i twój mąż jako mężczyzna dobrze o tym wiedział. Dlatego meza siostra ja przygarneła bo wie co brat narobił. Chciał sobie z nia poromansowac ale nie ułozylo sie po jego mysli. Takie kobiety sa strasznie zaborcze i problemowe na dłużej. Zabawił sie jej kosztem tylko a teraz nie ma co z nią zrobić. Chcieliście jej pomóc to należało załatwić jej pokój na wynajem u kogoś i prace i dalej niech sobie sama radzi. Ja bym się nie zgodziła nigdy. U nas kiedyś był problem bo męża jakaś dalsza kuzynka z koleżanką uczyły się w naszym mieście i chciały co dwa tygodnie czyli cztery noce w miesiącu(z czasem napewno czesciej) u nas nocować żeby za pokój za miesiac nie płacić i ja się nie zgodziłam. Nam też by musiały płacić bo zużywają światło, wodę i jak to rozliczyć i jeszcze klucze do mieszkania dać jak nas nie będzie, i tak przez pare lat, sprzątać po nich i za nich. Rano kolejka do łazienki, wieczorem ich późne powroty i robienie nam pobódki. Kuzynka się gniewała ale nas to mało obchodzi. Uważaj bo twój mąż jeszcze nie jeden numer ci wytnie coś tak czuję a ty musisz mieć swoje zdanie tez.

Gość gość
Twoj maz mial harem w domu 2 zony. Jedna oficjalna druga nie. A Ty sie na to zgodzilas... ja bym przyjela z kobiet tylko siostre meza. Jesli juz bym musiala. A ona moze z biednej rodziny? Znalam juz taka bidulke. Jedna baba chciala jej pomoc zaoferowala prace w biurze swojego meza. A ta jej odbila. Naiwnosc. Ja mojemu mowie ze tylko mezczyzne zatrudni w biurze albo mnie. Zadnej d************* nie bedzie. Nawet brzydkiej. Taka tez umie obrabiac gale.

Gość gość
Poważnie wasi mężowie to taki bezwolne zwierzęta, że z innymi babami w jednym domu nie mogą przebywać? Oczywiście autorka sama sobie winna, no bo mężuś to TYLKO FACET i nie odpowiada w życiu zupełnie za nic. Wszystko jest na głowie kobiety, nawet oprdl za zdradę męża :o

Gość gość
gość dziś no jak wyszłaś za małpę bez mózgu i uczuć to pilnuj, faktycznie.

Gość gość
Bajeczka:D:D:D dobra jesteś autorko,napisz kolejny jakiś bestseller,rozejdzie po durnych czytelniczkach jak ciepłe bułeczki

Gość gość
Jak mozesz teraz pozwolić, żeby ona się zatrzymała u siostry Twojego męża? A co Wy to jesteście ochronka dla pokrzywdzonych???? Autorko to się nie skonczy jesli ona bedzie blisko, no chyba ze teraz dla odmiany bedzie sie brac za męża Twojej szwagierki. Jakiś kosmos

Gość gość
Witajcie dziewczyny. Wróciliśmy od teściowej, dowiedziałam się troche ciekawych rzeczy o sobie, ta sucz jak chodziła na kawkę to mówiła do teściów ze ja nic w domu nie robie, że ciągle bałagan, pytała czy mój mąż jest szczęśliwy ze mną bo nie wygląda, ze bardzo dużo pracuje a ja go nie odciążam itd. Nawet raz jak zabrała dzieci (sama zaoferowala )na plac zabaw bo ja gotowałam obiad to po 15 min.na placu zabaw zabrała dzieci do teściowej i powiedziała jej ze ja śpię! A mi wtedy powiedziała ze zajrzeli tam na chwile. Teściowa niby jest po mojej stronie ale nie poczułam takiego silnego wsparcia z ich strony. Nie mają zamiaru wpływać na moja szwagierke by ją wyrzucili. A i ta małpa w ogóle zrobiła z siebie ofiarę bo ona się zakochała i dałaby mojemu mężowi szczęście bo ja na niego nie zasluguje! Tak zalila się mojej szwagierce a ta to powtórzyła teściowej. Jeżeli szwagierka jej nie każe się wynosić to nie wiem jak to będzie, nie będę spala spokojnie. Nie wiem co z tym fantem zrobić , chyba że ta zacznie dobierać się do szwagra ale nie sądzę bo on jest od niej 6 lat młodszy.

Gość gość
Normalnie jak w telenoweli :o

Gość gość
Intrygantka juz ma urojenia a co będzie dalej? Chora psychicznie kobieta. To, ze może to nie być prowo bo są takie historie w życiu a kobieta ma jeden cel uwieść faceta i mami go opowieściami o tym jak to ona się w nim zakochała żeby on czuł się winny i jak im razem będzie dobrze. Jedno ci powiem: faceci uciekają od wariatek, jemu juz się oczy otworzyły. Znał ja kiedyś a nie wiedział jaka jest obecnie. Twój mąż niepotrzebnie ja ściągał do was i teraz wszyscy maja problem z nią. Zapytaj szwagier jaki ma plan związany z nią?

Gość gość
autorko!podziwiam Twoje dobre serce i dziwie sie glupocie! obca kobiete wpuszczasz pod swoj dach majac meza i rodzine a wiedzac przy tym ze kiedys nie byli sobie obojetni!? co toba kierowało???co??? chcialas pokazac swoja szlachetnosc??no pokazalas, a widzisz jak ci odplacili. Maz gdyby ona nie byla mu bliska choc troche nie zgodzilby sie na takie mieszkanie, to jak trojkat jakis. na sama mysl ze ty bylas w pracy a oni w tym czasie mogli razem baraszkowac to mi niedobrze. o ile "rozumiem" romans na boku,w ukryciu, jakies zauroczenie czy cos to pod wlasnym dachem taka akcja jest niedopuszczalna!! a zachowanie tesciow ponizej krytyki!wspolczuje....

Gość gość
PROWOKACJA. Ktoś się "Sztuki Kochania" naoglądał :D

Gość gość
9:51 właśnie sama nie wiem gdzie miałam rozum, ale uwierz sama chyba padłam ofiarą jej manipulacji, myślałam o tym ze jakbym była w jej sytuacji to tez bym chciała zacząć nowe życie stanąć na nogi no ale nie kosztem ludzi którzy wyciągnęli do mnie rękę. Akurat ja nie pracuje bo z 3 dzieci to i tak mam co robic, wiec mam pewność że nie bzykali się w naszym domu, zresztą w ogóle się nie bzykali. Wierzę mężowi, zwłaszcza ze mówił mi np ze do niego pisała i gadaliśmy o tym ze ona chyba inaczej odbiera nasza gościnność. Przykro mi ze jednak się nią zauroczyl i działo się to pod naszym dachem.. Siostra męża powiedziała ze nadal chce jej pomóc by miała prace na pełny etat i jakieś małe mieszkanko albo chociaż pokój. Jedyna nadzieja ze przekonam teściowa by z nią porozmawiali żeby wyjechała. Chyba ze mój mąż przegra siostrze do rozsądku by jej nie pomagali albo nie wiem.

Gość gość
Samotne babska to dopiero mają urojenia! x To, że mąż chciał jej pomoc nie znaczy, że się zauroczył. Ja tez pomagam koleżankom w pracy i w żadnej się nie zauroczyłem. Ale głupota, pomaga bo się zauroczył :D. Ty też masz urojenia czy tylko tamta.

Gość gość
dokładnie

Gość gość
Jak mąż pomoże 60 letniej sąsiadce to tez się zauroczył nią bo pomaga? Ale jaja. Baby ach te baby :D

Gość gość
Dziewczyny ale mąż zauroczyl się nią z czasem jak ona u nas była, a nie ze najpierw się zauroczyl a potem postanowił jej pomóc. U nas na razie nic się nie zmieniło. Ona nadal tu jest..jedynie co to poblokowalam ja na naszych fb i w tel.

Gość gość
Pozna innych ludzi w pracy, wyprowadzi się od szwagierki i się odczepi. Nie odbierajcie od niej telefonów gdyby dzwoniła. Twoja szwagierka powinna jej jasno dać do zrozumienia jak ona jej się tak zwierza żeby się od jej brata czyli twojego meza odczepiła itd. Po co się cackać.

Gość gość
Facetom zdarza się chwilowe zauroczenie tak jak i kobietom. Wam też podoba się aktor czy piosenkarz, to nic groźnego dla męża jak głupot nie robi i nad wszystkim panuje a panuje bo seksu nie było. Gdyby go bardzo wzięło toby dążył do seksu na 100% a tak to tylko taki flirt był.

Gość Melania1977k
Zadzwoń do detektywów niech znajdą haka i pomogą Ci żeby wyszło na Twoja . Ja tak zrobiłam i jest dobrze . www.biurodetektywistyczne.org

Gość gość
Witajcie dziewczyny. Chciałam się pochwalić tylko ze ta wywloka w sobotę wyjeżdża. Trochę mnie to nerwów kosztowało, naciskałam na teściów by ją przekonali. Maz calkowicie odcial sie od niej, z fb usunal itd.raz napisala mu ze chce porozmawiac ale jej odpisal ze nie maja o czym ze rodzina jest dla niego najwazniejsza i chyba zrozumiała w koncu ze nie ma tu czego szukać. Jedynie wkurza mnie szwagierka bo oni ja uwielbiają i widzę że komentują jej fotki ze super wygląda ze będą tesknic:/