Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co druga znajoma mojej matki ma młodszego faceta

Polecane posty

Gość gość

o 5 czy 10 lat, serio, aż samą mnie to dziwi :D Tak samo jak znam sporo związków 20 kilku latków, gdzie kobieta jest starsza o 2 czy 3 lata. Moja siostra ma faceta młodszego o 4 lata, a ma 30 lat. Czyżby tylko na kafe faceci mieli takiego bzika na punkcie młodszych? :D Bo jakoś nie dostrzegam w realu tego, żeby faceci mieli parcie na młodsze.

Gość gość
dlatego 20 letnie kobiety muszą lecieć na starszych bo starsze kobiety pozabierały im rówieśników:(

Gość gość
Ważna jest atrakcyjność kobiety, nie jej wiek i piszę to jako facet. Moja mama mimo 50-tki wygląda na jakieś 38. Jest bardzo atrakcyjną kobietą i młodsi nawet o kilkadziesiąt lat często i gęsto ją adorują, nawet jeżeli dowiedzą się ile ma lat. Jak idę z nią ulicą to nawet młodziaki za nią gwiżdżą, choć nie ubiera się wulgarnie czy coś. Od kilku lat jest w związku z facetem 11 lat młodszym.

Gość gość
moja matka i jej najlepsza przyjaciółka też są z młodszymi :D bueheehe, kiedyś kto by o tym pomyślał... a teraz to normalka :D ale nie mam nic przeciwko, skoro dobrze im razem ;)

Gość gość
Czy piz.ę trzyma na prawidłach?