Gość gość Napisano Luty 8, 2017 Razem z chłopakiem jesteśmy juz cztery lata ze sobą. Spóźniała mi sie miesiączka wiec postanowiłam zrobic test, wynik wyszedł pozytywny. Zrobiłam kolejny i kolejny- pozytywny. Zabezpieczaliśmy sie i bardzo uważaliśmy a tu nagle taka niespodzianka.... Nie wiem co robic, chłopak nie jest w stanie utrzymać mnie i dziecko, ja studiuje 400 km od niego, przyjeżdżam tylko na swieta i jak sa wolniejsze dni...nie przeprowadzi sie ze mną. Wiadomość o ciąży zburzyła wszystko. Jestem roztrzęsiona i bardzo sie boje. Co raz bardziej mysle o usunięciu ciąży...nie wyobrażam siebiew roli matki, nie teraz :( jestem zdana tylko na siebie. Jestem studentka, często nie mam cos jesc. Moge liczyc tylko na siebie. Chłopak nie przeprowadzi sie ze mną, juz mi to uświadomił. Na pomoc rodziców nie mam co liczyc, odwróciliby sie ode mnie. Wiadomość o ciąży zburzyła wszystko, nie wiem co mam robic, bardzo sie boje. Proszę o pomoc, jakas podpowiedz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach