Gość gość Napisano Luty 8, 2017 Wszystko od początku. Razem z chłopakiem jesteśmy już cztery lata w związku. Po mimo rożnego rodzaju zabezpieczania sie trzy dni temu dowiedziałam sie, że jestem w ciąży. Nie była to ciąża planowana a wpadka. Ta wiadomość zburzyła cały mój wewnętrzny spokój. Nie mogę spać, ani jeść. Chłopak któremu ufałam, który zapewniał mnie ze zawsze bedzie przy mnie nie ma nic do zaoferowania w tej sytuacji. Studiuje 400 km od miejsca zamieszkania, miasto rodzinne odwiedzam tylko na swieta i dłuższe dni wolne. Chłopak zapewnił i uświadomił mnie, ze nie przeprowadzi sie do mnie. Nie jest w stanie zapewnić mi nic... Mieszkam z siedmioma obcymi osobami, zero spokoju, zero prywatności. Często nie mam co włożyć do garnka. Na pomoc rodziców nie moge liczyc, od razu by mnie skreślili, gdyby tylko sie o tym dowiedzieli. Nie wiem co mam robic, ani do kogo sie zwrócić. Moge polegać tylko na sobie. W mojej głowie cały czas krąży myśl o usunięciu ciąży... Tak wiem, to okropna myśl.... Proszę o jakas podpowiedz, rade. jestem zaniepokojona, bardzo sie boje..:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach