Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

Najważniejsza decyzja w życiu

Polecane posty

Gość gość

Wszystko od początku. Razem z chłopakiem jesteśmy już cztery lata w związku. Po mimo rożnego rodzaju zabezpieczania sie trzy dni temu dowiedziałam sie, że jestem w ciąży. Nie była to ciąża planowana a wpadka. Ta wiadomość zburzyła cały mój wewnętrzny spokój. Nie mogę spać, ani jeść. Chłopak któremu ufałam, który zapewniał mnie ze zawsze bedzie przy mnie nie ma nic do zaoferowania w tej sytuacji. Studiuje 400 km od miejsca zamieszkania, miasto rodzinne odwiedzam tylko na swieta i dłuższe dni wolne. Chłopak zapewnił i uświadomił mnie, ze nie przeprowadzi sie do mnie. Nie jest w stanie zapewnić mi nic... Mieszkam z siedmioma obcymi osobami, zero spokoju, zero prywatności. Często nie mam co włożyć do garnka. Na pomoc rodziców nie moge liczyc, od razu by mnie skreślili, gdyby tylko sie o tym dowiedzieli. Nie wiem co mam robic, ani do kogo sie zwrócić. Moge polegać tylko na sobie. W mojej głowie cały czas krąży myśl o usunięciu ciąży... Tak wiem, to okropna myśl.... Proszę o jakas podpowiedz, rade. jestem zaniepokojona, bardzo sie boje..:(

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować