Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy maz mnie oszukuje? jak myslicie

Polecane posty

Gość gość

Moj facet jest w delagacji. Wiadomo tam sa same chlopy bo to branza budowlana. I w glosie uslyszalam wczoraj wieczorem ze chyba sobie popil. Pozniej jeszcze wyslal mi sms co robie na kolacje. Odpisalam. Napisal ze idzie spac. Po lol godz znow sms co robie na kolacje. I pytanie "ciekawe z kim teraz jestes" Wydawalo mi sie ze to nie do mnie. Mielismy rok temu taka sytuacje ze on sobie pisal do swojej bylej dziewczyny za moimi plecami. Nie poqiedzial mi jednak odrazu ze ma znia kontakt wiec gdy sama sie dowiedzialam kazalam mu zerwac kontakt Byle dziewczyny to nie material na przyjacioleczki Jak myslicie jest cos na rzeczy? Moze dalej se z nia wypisuje? Moja intuicja podpowiada mi ze tak. A mozr zwyczajnie byl pijany i napisal do mnie sms bez sensu

Gość gość
14:20 Tez mam takie przeczucie

Gość gość
I ja

Gość gość
Jak mam znalezc dowody?

Gość gość
Dowody same sie znajda. Poczekaj faceci sa za glupi zeby umiec oszukiwac. Madra kobieta odrazu sie skapnie.

Gość gość
jakby mi laska "kazała zerwać kontakt z byłą" to sama by się byłą stała. Nikt mi nie będzie mówić z kim mam utrzymywać kontakty. Mam ex z którymi utrzymuję bo się zwyczajnie lubimy i nadajemy na podobnych falach i takich z którymi nie utrzymuję. Ale to jest MOJA decyzja i nikomu nic do tego

Gość gość
Zdrada sie wlasnie zaczyna od takich smsow wiadomosci itd. To tylko kolezanka. Ciekawe ze tak trudno zrezygnowac z "tylko kolezanki" Najpierw sie bedzie jej zwierzal jaki to pokrzywdzony w zwiazku a potem spedzi z nia noc bo biedny byl taki podlamany...skad ja to znam.

Gość gość
Kim ty jestes zeby komus cos zabraniac? Glupia krowa bo facet i tak zrobi co zechce

Gość gość
Tak oszukuje cie

Gość gość
przeszukaj telefon