Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak pozbyć się desperatki?

Polecane posty

Gość gość

Flirtowałem z pewną dziewczyną. Jak mam się jej pozbyć teraz? Ona pisze do mnie codziennie, prosi o spotkania, zachowuje się jak wariatka. Nigdy wcześniej nie miałem takiej sytuacji, dziewczyny zazwyczaj same wyczuwały że nie mam ochoty i przestawały się kontaktować a ta jest okropnie natrętna.

Gość gość
Niestety jesteś desperatem i założyłeś temat z desperacji. Trzeba było być z nią szczerym. Nawet teraz taki nie jesteś. Jak się nie jest szczerym i było się desperatem, to takie są skutki. Desperat nazywa dziewczynę, którą oszukał, desperatką.

Gość wrednybabsztyl
Mówisz klasyczne"s*j"

Gość gość
Desperacko flirtowałeś, otrzymałeś szczerą odpowiedź na "uczucie" i jak desperat uciekasz. Tylko desperaci flirtują z kobietami, z którymi nie planują życia.

Gość gość
Po co z nią w ogóle zaczynałeś? Nie wiedziałeś że taka jest? Może się zakochała i stąd ta desperacja. Na przyszłość nie rozkochuj kobiet bo karma wróci i do Ciebie.

Gość gość
Zablokuj sobie jej nr w telefonie. Napisz jej, że jesteś zboczencem, że masz wyrok za pedofilię i tak na prawdę masz 48 lat.

Gość gość
Zależy co dla kogo znaczy flirt, bo dla jednego zwykłe cześć dla desperatów już oznacza flirtuje ze mną.

Gość gość
gość dziś Po co z nią w ogóle zaczynałeś? Nie wiedziałeś że taka jest? Może się zakochała i stąd ta desperacja xx Gdyby wiedział, to by nie zaczynał. A zaczął, żeby ją poznać. Teraz poznał i chce skończyć. Proste.

Gość gość
Ale gdyby to napisała kobieta, taki temat..... to wszystkie kobiety pisałyby- zgłoś na policję, to stalker,prześladuje cię. Eh co za obłuda i hipokryzja.

Gość gość
Możesz zrobić też tak.

Gość gość
Codzienne pisanie, jeśli się kogoś wcześniej rozkochało, nie znaczy, że dziewczyna to wariatka. Nie wiecie, w jaki sposób z nią flirtował i jak sam się względem niej zachowywał. Może autor jest typowym desperatem, który flirtuje, żeby sobie podnieść samoocenę i krzywdzi tym innych. Przemawia za tym nawet fakt, że w ogóle taki temat został wstawiony na forum dla kobiet. Gdyby nie był desperatem, sam wiedziałby, jak się zachować. Mężczyzna to wie i nie musi o takie rzeczy pytać obcych ludzi. Wystarczyłoby być szczerym, przeprosić za swoje flirty z nią i rozbudzenie w niej uczuć oraz poprosić o zaprzestanie prób kontaktu. Dziewczyna zachowuje się jak osoba zauroczona, czyli adekwatnie do swojego stanu emocjonalnego, a trafiła na jakiegoś bezradnego ciapko-desperata, który nie wie, jak jej powiedzieć, że się nią tylko bawił lub mu przestała odpowiadać jako osoba i wcale nic od niej nie chce.

Gość gość
15.22 dlaczego wszystkie kobiety? Trzeba najpierw myśleć, przyczyna i skutek. To obrzydliwe igrać z czyimiś uczuciami, niezależnie, czy to mężczyzna czy kobieta. Autorze, jesteś podłym duupkiem, a teraz się jeszcze tutaj użalasz, jak jakaś ... ofiara przemocy? ?? Czy nie zalapales się do kolejki, jak Bozia rozum rozdawała? Flirtowaleś "sobie", by podbudować swoje ego, żałosny gnojku. To teraz uderz się w pierś i przeproś, ale porządnie.

Gość gość
Niektórzy mylą flirt z uprzejmością i niestety, ale w takim przypadku tylko policja może pomóc. Jeżeli będzie zbyt natrętna dostanie zakaz kontaktu i zbliżania się.

Gość gość
wy jesteście obłudnikami.....kiedyś taki sam temat napisałem, ale jako facet. Wtedy posypały się komentarze obrażajace mnie, wyzywajace od stalkerów i desperatów. Kobiety jesteście.....brak mi słów aby was określić.

Gość gość
Ona nie pomyliła flirtu z uprzejmością. Autor się przyznał, że z nią flirtował, czyli świadomie ryzykował swoim własnym zachowaniem rozkochanie kogoś. Jeżeli chodzi o interwencję policji, to powinna się zajmować desperatami, którzy flirtują, oszukują kobiety co do swoich intencji, nie potrafią powiedzieć "nie" i "to koniec" oraz dlaczego, a piszą na kobiecych forach i np. chcą nasyłać na swoją własną ofiarę policję, by dostała zakaz kontaktu i zbliżania się. To taki człowiek jak autor powinien dostać zakaz zbliżania się do kobiet do czasu aż nie nauczy się rozmawiać i asertywnie odmawiać. Podły desperat, który robi z normalnej dziewczyny wariatkę. Pewnie nawet jej nie dał jasno do zrozumienia, że między nimi wszystko skończone lub wręcz stosował specjalnie huśtawkę emocjonalną, by z niej potem zrobić wariatkę, a na koniec również i desperatkę. Jeśli tak to wyglądało, to jest tchórzliwym, zakłamanym, parszywym i podłym fiutem.

Gość gość
wyjasnij szczerze a nie kombinujesz

Gość gość
[15:52 boli cie że to kobieta jest desoeratką....ja byłem wyzywany od stalkerów i psychopatów, ale na was kobiety nic nie można powiedzieć. Zawsze to wina faceta. Uważaj na słowa kobieto bez żadnej kultury.

Gość gość
Witam tu autor wszyscy mnie zjechali, ale ja liczyłem na coś więcej od tej dziewczyny no ale takie jest życie że z czasem mi się znudziła. I cóż ja na to poradzę? Seksu nie było, zaręczyn też nie. Czy czemuś zawiniłem? Mam jej napisać aby spadała i dała mi spokój? Tego właśnie chciałem uniknąć, bo nie chcę jej zranić. Chcę to skończyć jak najbardziej delikatnie dla niej. Może desperatka to złe słowo. Ale te pomyje i obelgi pod moim adresem nie były potrzebne. Czemu mnie obrażacie tego nie rozumiem... Prosiłem tylko o rady.

Gość Jula8980808880
Moim zdaniem skoro ona tak bardzo się w to zaagnażowała powinieneś się z nią spotkać w 4 oczy i jej powiedzieć delikatnie, ale stanowczo, że nie będziecie sie już spotykać. I pozniej nie kontaktuj się z nią choćby ona to robiła

Gość gość
Nieważne kim jest, to ona zawraca mu d**e a nie on jej i ma pełne prawo zgłaszać ją na policje przy każdej próbie kontaktu, jeżeli nie zrozumiała pierwszego NIE.

Gość gość
15.49-15.37 ja nie jestem obłudna , piszę tylko i wyłącznie w swoim imieniu, i nie mam zamiaru odpowiadać za hipokryzję innych kobiet.. To samo napisalabym dziewczynie, która filtruje, igra z uczuciami mężczyzny . Pozdrawiam.

Gość gość
15:52 Tez tak miałem, pisałem natrętnie jak ktoś sobie tego nie życzy. I zrozumiałem że jak ktoś nie chce to nie można się narzucać a tym bardziej być natrętnym. Tutaj jest właśnie natręctwo czyli coś gorszego od zwykłej znajomości.

Gość gość
15.49-15.37 ja nie jestem obłudna , piszę tylko i wyłącznie w swoim imieniu, i nie mam zamiaru odpowiadać za hipokryzję innych kobiet.. To samo napisalabym dziewczynie, która filtruje, igra z uczuciami mężczyzny . Pozdrawiam.

Gość gość
Wystaw ją albo napisz , że jest brzydka, gruba itp. Bycie miłym dla desperatów nie popłaca.

Gość gość
15:56 Oszczerco, on jej nawet nie powiedział wprost tego "nie". A są ludzie, którzy zostawiają dowody na "nie", a działają w ukryciu na "tak" jak karaluchy. Jesteś jakimś psychopatą chyba, bo coś za bardzo Ci zależy na zrobieniu z normalnej dziewczyny wariatki i osoby do zgłoszenia na policji.

Gość gość
15:59 Mi też tamta kobieta nie napisała wprost, pół roku milczała

Gość gość
Hehe może i jestem psychopatą, g****o mnie interesuje twoje zdanie cweluchu :)

Gość gość
16:06 Czyli jesteś psychopatą, skoro sam nawet nazwałeś siebie cwelem i o to posądziłeś.

Gość gość
16:06 Nikt cie tak nie nazywa więc nie wymyślaj. Sam byłem wyzywany od psychopatów i stalkerów, ale jak kobieta sie narzuca to wtedy jest akceptowane.