Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie byłem mizoginem, dopóki nie odkryłem tego forum.

Polecane posty

Gość gość

Jestem tym facetem, który zakłada tematy o bad boyach, prymitywizmie kobiet ich pociągu do tępych ekstrawertyków, oraz obsesji na punkcie wzrostu. Nigdy nie odczuwałem nienawiści do kobiet, nawet mimo porażek w relacjach z nimi i tego, że moje związki nie wypalały, bo byłem rzucany na rzecz tępych ekstrawertyków. Wbrew temu co piszą użytkowniczki tutaj to nie tym jest spowodowana moja mizoginia, gdyż na tym jeszcze nie budowałem reguły. Dopiero wejście na to forum, inne fora i portale internetowe potwierdziło, że jest to reguła i pozbawiło mnie złudzeń. Zbieżność relacji innych ludzi, potwierdzająca moje doświadczenia, anonimowość kobiet na forach i to co wypisują, oraz liczne eksperymenty na społecznościówkach otworzyły mi oczy. Wcześniej myślałem, że zwyczajnie mam pecha, ale relacje innych ludzi, z różnych stron świata i kraju, anonimowość internetu, która obnaża prawdziwe oblicze ludzi - te rzeczy otworzyły mi oczy. Zacząłem zwracać uwagę też na zachowania innych, relacje, czy obserwować po prostu rodzinę, znajomych, a nawet obcych ludzi. Uważam, że internet w pewnych kwestiach pokazuje więcej prawdy niż realne życie, bo tutaj dopiero każdy może sobie pofolgować przez anonimowość, a jeśli wszystko jest zbieżne: zachowanie kobiet w realu, na necie, relacje obcych, relacje znajomych, powtarzalność pewnych reguł i obserwacje poczynione przez obce osoby, które wzajemnie się potwierdzają to nie ma już żadnych wątpliwości.

Gość gość
Jesteś nudnym, egoistą, leniem z wybujałym ego. Weź się do roboty lub nauki, a głupawe fora daruj sobie. Strata czasu!

Gość gość
A ty pewnie szukasz brzydkiej, grubej, podstarzałej, bezrobotnej panny o dobrym sercu. Bo jesteś taki ponad to, prawda?

Gość gość
Zapomniałes, że życie prawdziwe jest w realu. Wyjdź z domu, wyłącz kompa i zobacz jak jest pięknie, wszystkie świry zostały na forach. Możesz do nich dołączyć lub ŻYĆ, wybór nalezy do ciebie. Masz już swira więc może jestes stracony.

Gość gość
Mam nadzieję, że jak już w końcu się przyznaleś (choć dla bystrzejszych osób było wiadome, ze to pisze jedna osoba) to przynajmniej ludzie przestaną odpisywać na twoje głupie, prowokacyjne tematy i już kompletnie je oleją.

Gość gość
Ja po przebywaniu na tym forum stałam się mizoandryczką. Wiem, ze nie warto poświęcać się dla facetów, oni zawsze będą je/banymi egoistami troszczącymi się tylko o swój zad, więc i ja robię to samo. Szkoda tylko, że duża część kobiet jest tak głupia i naiwna...

Gość gość
gość dziś Święte słowa. Jak kobieta robi to samo, to jest suką. Szkoda, że uczy się kobiety poświęcania dla innych, faceci aby na tym żerują.

Gość gość
Nikt już się dla facetów nie poświęca, chyba że wieś tańczy i śpiewa.

Gość gość
A kiedy faceci się poświęcali dla kobiet?

Gość gość
zawsze się mężczyźni poświecaja dla kobiet

Gość gość
przykład?

Gość gość
gość dziś Tak, tak, poświęcali się zwłaszcza, jak bili, zmuszali do seksu, czy rozwijali się, a kobieta miała siedzieć cicho w domu, bo jej aspiracje to fanaberie, bo kobieta, to w sumie nie człowiek

Gość gość
kobiety zawsze traktowały meżczyzn jak typowe g****o

Gość gość
gość dziś Uczyły się tego od mężczyzn

Gość gość
Oj tam stary, ja też pewnie nie przekaże genów bo jestem neurotykiem i boje się intymnych relacji z kobietami więc luuuuz. w dzisiejszych czasach takich jak my są miliony, między innymi dlatego nasza rasa wymiera. :P

Gość gość
nasa rasa wymiera tylko dlatego że kobiety traktują jak przedmiot jesteśmy dla nich nikim

Gość gość
Na mnie to forum nie robi wrażenia, ani żadne inne. Dziwnym trafem nigdy nie spotykam w realnym życiu takich psycholi i socjopatów. Osoby, z którymi mam do czynienia, uważają na to co mówią i kontrolują swoje zachowanie. Za to całe zbydlęcenie wychodzi z ludzi w necie, jak w toalecie, można sobie ulżyć. Można komuś dokopać i przeżyć orgazm jak trzęsienie ziemi, bo ktoś się tym przejmuje. Tym bardziej, że są takie osoby, wredne, samotne, bez ambicji, ale ja takich nie znam, ukrywają się gdzieś po kątach z laptopem

Gość gość
gość dziś Chyba odwrotnie.

Gość gość
mizogin to fajna rzecz - samą emanacją wnerwiasz samice

Gość gość
dobrze, że jesteście mizoginami, zatem wasze geny wymrą i po kłopocie :P x emanacją waszej głupoty :D

Gość gość
życie prawdziwe jest w internecie, a nie w życiu w banku,na poczcie i w serialu, taka prawda wy samice, ulegacie złudzie, bo w życiu poza internetem każdy gra - to są efekty głupiego wychowywania - bądz miły, noś ładny sweterek, zakręć dziewczyne... Ale mizoginów bedzie tylko przybywać i bardzo dobrze.

Gość gość
baby wy jestescie skonczone zrozumcie to, nikt was miloscią prawdziwą nigdy nie bedzie dażył :)

Gość gość
gość dziś Ty chłopaczku naprawdę wierzysz w tej bajki szarlatanów o dopaminie i noradrenalinie? Miłości nigdy nie było pomiędzy obcymi ludźmi, taka może istnieć tylko między rodzicami i dziećmi.

Gość gość
Jesteście na tyle głupi, że sami zdemaskowaliście siebie :D Projektujecie własną ułomność na kobiety, czyli brak uczuć wyższych, wyrachowanie. Oczekujecie miłości, której nie macie w sobie...

Gość gość
wy babska macie zapisany grzech najcieższy - traktowanie instrumentalne płci przeciwnej, szydzenie z seksualnosci płci przeciwnej, po to żeby wykorzystac, niestety babska, nikt do was nieprzyjdzie podczas zdychania, jak druga baba.

Gość gość
Jestescie na tyle glupie że nie macie wyobraznji, a potem sa takie skutki :) glupie gowna kobiety

Gość gość
16:55 na prawdę naiwniaro myślisz, że mizginia zależy od genetyki? Gdyby tak było, to wygieneli by setki tysięcy lat temu.

Gość gość
Właśnie w internecie każdy jest tym, kim nie jest na co dzień. Jedni lubią się upodlić, drudzy poprawić sobie samopoczucie, podają się za kogoś lepszego, niż są w rzeczywistości. Nie ma prawdy, ani w necie, ani w serialach, chyba, że dokument :-) Kto naiwny to już jego problem, ma pecha :-)

Gość gość
gość dziś Jakimś sposobem to wy jesteście najczęściej sprawcami przemocy fizycznej i seksualnej, również na dzieciach. Każda normalna kobieta gardzi mężczyznami.

Gość gość
gość dziś Jeśli mizogin nie rozmnoży się, nie będzie miał komu wkładać swojej głupoty do głowy, proste :)