Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy utrzymujecie kontakt z tesciową waszej siostry?prosze szczerze

Polecane posty

Gość gość

Dowiedzialam się ostatnio ,ze jestem nienormalna bo nie kontaktuje się z nowa rodzina siostry.TESCIOWA SIOSTRY TO ANTYPATYCZNA BABA i zalila sie ostanio mej siostrze ,że mnie nie poznala dokladnie ani nic. Czy to jest obowiązek z mej strony ,że musze poznawac cala rodzine szwagra i utrzymywac z nimi relacje?Jak to jest u was?

Nie musisz. Olać babę, niech sobie gadają co chcą, co cię to w ogóle obchodzi? Twoje życie i jak nie chcesz to nie utrzymuj kontaktu.

Gość gość
Wtrące się ,ale dla mnie to co najmniej dziwne. Jak to nie poznałas tesciowej siostry?A na ślubie i weselu to co? Chyba nie powiesz autorko ,że w ogole nie przywiitałaś się nawet z przyszłą tesciową siostry.Chamstwo do potęgi.

Gość gość
Moja siostra teściowej nawet nie poznała. Siostry i brata od szwagra znam - jednak chrzciny czy komunia była więc siłą rzeczy... Nie utrzymuje jednak z nimi kontaktów.

Gość gość
Znam teściowa siostry.poznałam ja na weselu potem widziałam na chrzcinach . Jak widzę na mieście mówię dzień dobry czy przy innej okazji jak spotkamy sie u siostry mówię dzień dobry co tam u pani słychać.tyle.