Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego matki nie widzą zachowania swoich dzieci?

Polecane posty

Gość gość

Dlaczego dziecku nie zwracają uwagi jak no pluje, gryzie. A jeśli ktoś zwróci uwagę dziecku to te jak wściekłe ich bronią. I uważają że ich dziecko jest najcudowniejsze na świecie. Moja siostra ma spokojne dzieci, bawią się ładnie, wiadomo czasem poplacza albo się zdenerwuja. Ale widzę po koleżankach to dzieci agresywne są bardzo, plują, Wrzeszcza, kopia rzucają wszystkim, a one nic z tym nie robią. Aż strach iść od nich z niemowlęciem.

Gość gość
bo tak jest najłatwiej, nie widzieć, nie słyszę, gadać że to tylko dziecko, że to normalne...

Gość gość
Moje tez grzeczne. A szwagierki mloda jak pogryzie mojego syna to zawsze jest wytlumaczenie ,ze tylko moj syn na nia tak reaguje:) i zawsze przypierdzieli mu nie chcaco:)

Gość gość
Zazyczaj glupa pala ze nie wyspane , badz nigdy sie tak nie zachowuje. A co maja powiedziec ?? Tak jest wychowane:)

Gość gość
Moja znajoma tak samo, ciągle że to dziecko, że ono nie wie, a skoro umie mówić nie to powinno tez rozumieć znaczenie słowa nie. Albo włożyć za karę do łóżeczka. A nie że siedzę u niej, dziecko mnie opluje czy ugryzie, albo uderzy, we mnie się gotuje i jest mi głupio, nawet nie wiem co powiedzieć, w ona tylko bierze je ode mnie, ono wierzga wrzeszczy ale nic nie powie ani nie zareaguje. Takie głupie tłumaczenie, że to tylko dziecko i ono nie wie...

Gość gość
o co mają zabraniać jak nie mogą im dać rady, a później jako nastolatek albo wkraczający w wiek dojrzały leje matkę a i nawet ją zatłucze

Gość gość
Ale one w ogóle ani nie karaja ani nie upominaja, a potem zaprowadzaja takiego diabła do przedszkola i kobiety muszą się męczy. I broń boże żeby zwrócić uwagę... Wielkie oburzenie.

Gość gość
Tak robią albo matki mega leniwe, bo im się nic nie chcę, wolą olewa każde zachowanie..albo takie z dużymi problemami ze sobą, które mają chore wyobrażenie o ludziach, o sobie, swoich dzieciach, itp. i traktują małe dzieci jak zwierzęta hodowlane...