Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem zazdrosna o męża,wybaczałam mu 3 zdrady

Polecane posty

Gość gość

Potrzebuje sie wyżalić. Mąż zawsze lubił wolnosc, piwo, kolegów, piłkę.Tak rodzinny nie był nigdy. Ja jestem w nim nadal zakochana, mgolabym z nim spędzać każda chwile. Byłam na każde skinienie Jestem tez bardzo zazdrosna i zaborcza, jak jakas babka z nim rozmawia odczuwam ból...dziwny ból,ze on moze sie jakiejs podobac 2 lata temu i 5 lat temu wydały sie jego zdrady. Jedna z wolną babką, a druga zajęta, miala faceta a moj mąż chyba sie w niej zakochał. Mąż przyznał sie,ze to był tylko smsy i telefony ,ze nie było zdrady fizycznej.Nie stac mnie na detektywa:( Mało zarabiam. Niedawno znowu go przylapałam jak pisze z taką jedną, byla awantura, ale ja tak bardzo kgo kocham ,ze mija mi po 2 tygodniach,nic mu nie gotuje, olewam go,spimy osobno i tyle... Nie umiem i nie oddam go żadnej babie. Jestem zaborcza,wiem,ale rodzina jest dla mnie najwazniejsza.

Gość gość
zamiast tu lamentować, zażyj swoje leki psychotropowe, a sytuacja dojdzie do normy! :P

Gość gość
Kobieto cen sie, jak facet zdradza nie jest Ciebie wart, im dluzej to tolerujesz tym on bedzie Cie coraz bardziej olewal i coraz bardziej zdradzal, tak niestety to dziala

Gość Prowo na
1/10

Gość gość
Wiele jest takich sytuacji,gdzie kobieta jest tak wpatrzona w faceta ,ze wszystko dla niego zrobi, byleby z nia byl

Gość gość
Masz to na co się godzisz...sama się nie szanujesz to maz nigdy Cie cenił nie bedzie

Gość gość
Raz go wywaliłam z domu i zamknelam dom na noc. Co mam zrobic? Szanowac czyli rozwieść sie z nim??? Nigdy!!!

Gość gość
Mąż jescze mi wmawiał,ze ja sama jak gdzies jade to pewnie sie z kims umawiam. A za zdrady obwinia mnie, bo jak dzieci były małe to nie mialam dla niego czasu:( Ale czy tak sie zachowuje zakochany facet?

Gość gość
Skoro nie chcesz rozwdu to jak masz sie szanowac? wybaczając kolejne zdrady?

Gość gość
Sylwia nie p*****l

Gość gość
Te Sylwie to naprawde sa takie glupie?ja pierdu,zalosne

Gość gość
Ło matko,znów kolejne prowo tej od zdrad i mężów.