Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość A

Kiedy się kochacie., rano czy wieczorem.?

Polecane posty

Gość gość A

Jak w pytaniu .Kiedy wolicie się kochać z mężem lub kimkolwiek.? Ja mam taki problem., ja chciała bym przed snem ., tak smacznie się potem zasypia.Mąż jednak woli rano., bo wieczorem najczęściej jest nietrzeźwy.Mam 38 lat moje potrzeby od jakiegoś roku są większe i muszę codziennie., Mam dosyć namawiania chłopa na sex., to takie nie kobiece.Co zrobic aby przed snem mu sie chciało. Zabranie piwa nie wchodzi w gre nie zgadza się. , to chyba przez to '.

Gość gość
codziennie? bez przesady,nie dziwie się facetowi,byk nie wytrzymał chyba dlatego tak wali to piwsko.

Gość gość
chyba bym poł kg.wazeliny musiała włożyć by wytrzymać codziennie:D Nadmierne zainteresowanie erotyką, a także zwiększona aktywność seksualna to najczęstsze objawy świadczące o uzależnieniu od seksu. Nałóg ten, tak samo jak alkoholizm, narkomania

Gość gość
Ja wolę rano, chłopak wieczorem dlatego poszliśmy na kompromis i robimy to 2 razy dziennie :)

Gość gość A
My też przez jakiś czas też tak rano i wieczorem.Ale jak było rano to potem wieczorem ciężej było go namówić i zasypiał.Też czasami myślę że to może uzależnienie.Co robić Jak raz na dobę nie mam orgazmu chodze sfrustrowana.Tak się nie da żyć. Sama nie lubię sobie dogodzić .,

Gość gość
Ja pracuję na zmiany więc bzykanko też na zmiany

Gość gość
ja jestm w domu i czuje ze mu pala grzeje to nie patrze na zegar tylko sciagam majtki i dziure mu podkladam zeby jajka sobie oproznil amnie przerznal

Różnie. Ostatnio częściej po południu. Wieczorem pada jak zabity, a rano ja lubię dłużej pospać.

Gość gość A
Nigdy nie mieszkaliśmy sami pierw z dziadkami teraz dzieciaki nie ma możliwości np. w dzień.

Gość gość
ja tez potrzebuje codzien a moja baba spi. lepiej miec mniejszy temperament jest problem po drugiej stronie

Gość gość
Ja też wolę z wieczora.Dziś miałam super seksik wieczorem a rano powtórka.

Gość gość
Zdradz szczegóły?

Gość gość
My rano i wieczorem, chyba wprowadzimy jeszcze w południe bo mamy wielką chcice.