Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

pierwszy raz

Polecane posty

Gość gość

Witam. Mam 19 lat i planuje z moim chłopakiem , z którym jestem już 4 lata swój pierwszy raz. Niestety jestem zielona w tym temacie i seks jest dla mnie jak zakazany owoc , ponieważ jestem dziewczyną z zasadami , a że mój chłopak oświadczył mi się tydzień temu to chciałabym sprawdzić czy odpowiada mi zarówno w życiu codziennym jak i sferze seksualnej. O ból się nie martwię , ponieważ kształcę się w kierunku instruktorki fitnessu i mięśnie mam dość dobrze rozciągnięte. Jednak mój chłopak/narzeczony nie jest już dawno prawiczkiem. Wiem , że ma doświadczenie w tych sprawach. Zaplanowałam taniec erotyczny na rozgrzewkę. Tylko , że nie mam pojęcia co robić później. Dlatego proszę o sprawdzone porady w kwestii jak go podniecić i pobudzić jego zmysły w grze wstępnej. Z góry dziękuję i pozdrawiam.

Gość gość
Nie planuj z góry co będziecie robić .Niech to będzie spontaniczne .To on niech się tobą lepiej zajmie i dobrze podnieci.Powodzenia

Gość gość
Oboje z mężem byliśmy zeleni. Ja cnotka mąż prawiczek. Bardzo delikatnie zaczął od monetki gdy byłam mocno mokra delikatnie jeździł po cipce twardym i wszedł dość mocno przytulając mnie mocno do siebie. Nie czułam bólu lecz przyjemność. Dość szybko doszłam.

Gość gość
Szukasz przyjaciół do wspólnej masturbacji ? Masz dość marszczenia drągala ? Wejdź na HTTP://E-MASTURBACJA.PL Mi pomogli i poznałem masę znajomych do wspólnej onanizacji