Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego polska to taki umysłowy ciemnogród?

Polecane posty

Gość gość

ludzie niby pozornie wykształceni ( niektórzy ) i inteligentni, a takie umysłowe niemoty, nic dziwnego że na polske mówią zadoopie europy, bo tak to jest odbierane zachowaniem rodaków gdzie nie pojadą

Gość gość
Zryj kał cwelu w uk. PL to potega i mucha nie siada. 500+ to program ktorego nigdzie w ue nie ma. Nie to co gnicie na pokoiku w uk. A teraz won szorowac ukowskie kible.

Gość gość
gość dziś Zryj kał cwelu w uk. PL to potega i mucha nie siada. 500+ to program ktorego nigdzie w ue nie ma. Nie to co gnicie na pokoiku w uk. A teraz won szorowac ukowskie kible. Zgłoś Gdzie kupujesz to zioło które palisz? dobry towar. Tak, wszyscy są w UKu cymbale. 500 to ja wydaje na papier toaletowy miesięcznie tępaku, bo bierze mnie na sranie gdy czytam takie debilne wypowiedzi jakiegoś złodzieja z polandeszu.

Gość gość
Noo wydajesz 500 ale groszy gołodupcu a potem lisciem podcierasz, zabolala prawda?

Gość gość
W Szwecji zasiłek dla dziecka jest dwa razy wyzszy niz w PL i to od pierwszego dziecka bez wzgledu na dochody rodzicow.

Gość gość
szwecja sie nie liczy bo zycie tam koszmarnie drogie i tysiace uchodzcow gwalcacych na ulicach roznoszacych choroby i hiv, w pl tego nie ma i nie bedzie cwelu brawo pis:)

Gość gość
szwedzi to peezdy, nie słyszeli o nożach czy pistoletach do obrony? albo nawet gazu łzawiącego? Jak tępe suki mogą dać się zgwałcić, trzeba być ostatnią peezdą albo chlać do nieprzytomności, to potem ahmedy dymają takie tępe cielaki jak koze

Gość gość
gość dziś Noo wydajesz 500 ale groszy gołodupcu a potem lisciem podcierasz, zabolala prawda? Zgłoś taaa cwelu bo masz wgląd w moje wydatki, jesteś peezda, wracaj do pokoju sprzątać syf bo matka obiadu nie da pod nos znowu i będziesz musiał syf z KFC żreć po raz kolejny z rzędu

Gość gość
Mowisz po sobie emigracyjna peezdo co musi zrec syf w uk bo samemu gotowac nie umiesz hahahaaaa

Gość gość
jedni ciemieżą drugich bo pozwala im na to niska uczuciowość, oraz perspektywa zysków.

Gość gość
Podnieca mnie wystepowac przeciw babskim poglądom i miec przy tym pewna siebie twarz np dotyczacych tzw pedofilii gdzie baba chce 10 lat wiezienia i tortury - tyle oszacowałem z pospolitej gawedzi bab - niewidziałem nigdy wpisu baby co by chciała np rok wiezienia i lubie uśmiechać sie gdy nazywają mnie durniem.

Gość gość
bo kobiety zaczely rzadzic?

Gość gość
Polska to taki sam umysłowy ciemnogród jak inne państwa , to zależy od człowieka wszystko ,ja natomiast nie trawię polskiego przemadrzalstwa , inne narodowości potrafią uszanować zdanie innych polaczek natomiast zawsze musi narzucać swoje i przekonywać innych do swoich racji zamiast uszanować inny punkt widzenia , u nas w kraju nigdy nie będzie dobrze bo ludzie się nie szanują

Gość maszyna do prania
najgorszy to wszechobecny kościół katolicki, pierze mózgi polaków od ponad 2000 lat, to dopiero maszyna do prania

Gość gość
Chrześcijaństwa nie ma w PL od 2000 lat, to tak na marginesie. Zgadzam się jednak że kościół pierze mózgi i jeszcze wtrąca się do polityki i nauki (po jakiego kija?).

Gość gość
Szwecja to przepych i niedościgniony dobrobyt a uchodzcy to tania siła robocza którą SD trzyma za pysk. 85.000 Arabów już deportowanych a to dopiero początek.

Gość gość
w szwecji muzulmanie pala samochody i gwalca biale kobiety na ulicach. Oto twoj dobrobyt emigracyjna c***o:D

Gość gość
gość wczoraj Chrześcijaństwa nie ma w PL od 2000 lat, to tak na marginesie. Zgadzam się jednak że kościół pierze mózgi i jeszcze wtrąca się do polityki i nauki (po jakiego kija?). Zgłoś Bo religia dawniej trzymała analfabetów i ciemnote za morde, jej chodzi o WŁADZE i KONTROLE na durnym bydłem, dlatego piorą mózgi od kołyski i wyrącają się do wszystkiego. Tego stwora można pokonać zagładzając go finansowo. NIE DAWAĆ kasy dla kościoła, i z czasem sam padnie, jak każda FIRMA. Sprzedają naiwniakom iluzje, a naiwniaki łatwo wszystko łykają. To cała sztuka pralni mózgu, WIARA bezwarunkowa. Bardzo cwanie to wymyślili, niestety lud się kształci i mniej analfabetów, ale trudniej wyjść z pralni mózgu, którą rodzice dzieciom od kołyski wpajają, biorą na msze co tydzień itp, więc papke pakują od małego. To jest kompletna kontrola bydła, a bydło nawet tego nie widzi.

Gość gość
Morda komunistyczny bydlaku. Juz was pogonilismy w 1989 haha

Gość gosc333
nie zad***e, tylko europa WSCHODNIA. przez jakiś czas wydawało się, że środkowa.. no ale to tylko mrzonki były..

Gość gość
Komuna to też był system pralni mózgu, ale przynajmniej dla zwykłych szaraków były to lepsze czasy, ludzie mieli inne relacje niż teraz, gdzie każdy się izoluje i jest nacisk na zbieranie materialnego gòwna.

Gość gość
pl to zad***e, kraik teoretycznie istniejacy z pogranicza dorzecza narzecza. Kraj jeszcze by uszedl jako tako, ale te miljony idiotow co tu mieszkaja juz nie.

Gość gość
Gnoje tesknia za komuna, bo tam dostawali wszystko za darmo, ale tez im nie pasowalo. Krasc juz nie jest tak latwo i to im sie nie podoba. No to teraz macie to chcieliscie. Mordy w kubel i za/pie/rda/lac na nas kapitalistow za bezdurno. Tak nam dopomoz Bog!