Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Brak wytrysku

Polecane posty

Gość gość

Cześć, Od niedawna zaczęłam spotykac się z nowym chłopakiem! Raczej nie będzie z tego nic poważnego bo jestem w jego mieście tylko na parę miesięcy a później wracam do siebie wiec raczej chyba traktujemy te znajomość dla zabawy. Sprawa wygląda następująco: wczoraj mieliśmy nasz pierwszy raz i on nie doszedł pierwszy raz miałam taka sytuacje i szczerze mówiąc trochę się zestresowałam ze ze mną jest coś nie tak. Kurcze doradźcie coś bo popadam w paranoję ze to moja wina ze byłam słaba i go nie zadowolilam nie wiem czy powinnam to brać do siebie. Wyszło tak ze się kochaliśmy i w pewnym momencie zadzwonił domofon (wcześniej zamówiliśmy pizze) wiec się ubrałam i pobiegłam i jak już wróciłam to zaczęliśmy jeść i juz nie skończyliśmy... obawiam się ze on jest zawiedziony in nie będzie chciał się ze mną spotkać. Doradźcie mi coś.

Gość gość
Co to była za pizza?

Gość gość
lol, chyba kpisz, gó\w\niaro :O

Gość gość
Szukasz przyjaciół do wspólnej masturbacji ? Masz dość marszczenia drągala ? Wejdź na HTTP://E-MASTURBACJA.PL Mi pomogli i poznałem masę znajomych do wspólnej onanizacji