Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nie zabiję się tylko dlatego

Polecane posty

Gość gość

że nie chcę skrzywdzić mojej rodziny i przyjaciół. odkąd pamiętam mam myśli samobójcze. odkąd pamiętam, cierpię. właściwie to nie mam konkretnego powodu, nic mi się w życiu strasznego nie stało, inni mają gorzej. ale ja cierpię. ostatnio odrzucił mnie kolejny facet - narobił mi nadziei, ja się zakochałam po czym on się odsunął. nie mogę sobie z tym poradzić, wyję po nocach, płaczę gdy tylko mogę. cudem udaje mi się to ukryć przed światem. jakoś chodzę do pracy, funkcjonuję, udaję normalną, uśmiecham się i żartuję. a w głębi duszy marzę o śmierci, ale nie chcę skrzywdzić mojej rodziny, która mnie kocha. wiem, że moje problemy to nic, ale ja ciągle odczuwam ból, nie fizyczny, ból z którym nie potrafię sobie poradzić. czasem odchodzi, na krótko, by znów uderzyć mocniej i mocniej. głupio jest mi komukolwiek o tym powiedzieć, ludzie by nie uwierzyli, poza tym - kto lubi słuchać marudzenia? czuję się taka... przezroczysta. pusta w środku. nic nie warta. dlaczego on mnie odrzucił? dlaczego najpierw tak za mną latał? dlaczego? co jest ze mną nie tak? boli...

Gość gość
wiele razy planowałam, co mogłabym napisać w liście pożegnalnym do mojej rodziny, żeby nie czuli się winni. żyję w sumie tylko po to, żeby oni nie cierpieli po mojej śmierci. mam dwoje rodzeństwa, i rodziców. nie chcę, żeby do końca życia się obwiniali i żeby cierpieli przeze mnie. a to by ich na pewno zabolało. zwłaszcza rodziców. to musi być okropne, mieć dziecko samobójcę.

Gość gość
dlaczego mógł odrzucić? bo go pewnie olewałaś

Gość gość
i to prawiczek..

Gość gość
olewałam? okazywałam mu uczucia, wychodziłam z inicjatywą, on stwierdził, że ja jestem ZA BARDZO ZAANGAŻOWANA I ZBYT INTENSYWNA. wynoś się z mojego tematu. WYNOŚ SIĘ

Gość gość
latał za mną, gdy nie okazywałam zainteresowania. pisał wtedy bez przerwy. chciał się spotkać. gdy to odwzajemniłam, zaczął się oddalać i oddalać. przestał odpisywać. beznadzieja

Gość gość
kto to stwierdzil :D ten cfel nie wyprowadzi sie od matki przed 35 rz. czy on mysli ze w wieku 30 lar pojdzie na aplikacje. buaha, nie wiem na chuy niemowie aplikacja