Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

polusiax

Czy to dziwna fantazja?

Polecane posty

Mianowicie podnieca mnie strasznie, jak facet traktuje mnie jak swoją córeczkę (od razu mówię, że mój ojciec mnie w ogóle nie podnieca), uwielbiam dosłownie wszystko, co z tym związane od odrabiania wspólnie lekcji poprzez zabawy kończąc na seksie. Czy to mocno dziwne? Skąd to się może brać? Zaczęło się od zwykłych klapsów. Na szczęście mój mężczyza mnie rozumie i pomaga realizować me pragnienia, a ja jego ;)

nie widziałam w polskim internecie odnośników nt. tej fatazji, choć wiem że nie jestem sama, ponieważ na stroach z filmami erotycznymi zajdowałam dziesiątki filmików o tej tematyce.

Gość gość
mocno dziwne , ale skoro cie to podnieca i masz orgazmy przy lekcjach no to nawet Ci zazdroszcze, moja kobieta spi w najlepsze i w ogole jej nie w glowie spelniac jakiekolwiek fantazje

Może ciut dziwna, ale jak cię to kręci i facet akceptuje to wolnoć tomku w swoim domku. Spróbuj skomentować jakiś filmik o tej tematyce lub tam zadaj pytanie odnośnie tej fantazji.

Gość gość
Fantazje są przeróżne i żadna nie jest dziwna bo tutaj nie można się ograniczać. Ja zawsze podchodziłam do tego w ten sposób, że to co się dzieje za drzwiami sypialni to inny świat. Też od jakiegoś czasu kręcą mnie klapy itp. mimo, że bardzo spokojna dziewczyna jestem. Nawet namówiłam ostatnio męża na zakup http://freetaboos.pl/packa-skorzana-p-1915.html :33

Chodziło mi o filmiki porograficzne, ogólnie jak patrze na kulture rozrywkową to ten temat w USA jest bardzo często poruszany min. w piosenkach

Gość gość
Są bardziej chore zboczenia. Po prostu twoje "JA" lubi być poniżane.

Gość Edziaaaaaaaa
Ee tam, nie takie rzeczy ludzie robią Nie widze w tym nic dziwnego Ja na przyklad fantazjuję o tym, ze porwie mnie starszy facet, wysterylizuje, bedzie zmuszal do tanecznych pokazow i nie tylko :classic_cool: Kazdy ma w glowie rozne wizje seksu.

Gość gość
raczej chora fantazja, może byłaś popychadłem w szkole i tak ci zostało

Gość gość
EdIaaaa jakbym.wsadzil.Ci swoj wziernik to sterylizacja bylaby zbyteczna...

Gość Edziaaaaaaaa
Hahahha juz to widze :D pozdro

Gość gość
Ile.masz.lat?

Tu się zgodzę nie do konca zgodzę ze lubię być poniżana, raczej powiedziałabym ze zdominowana. W szkole tteż nie byłam popychadłem, raczej osobą która umiała potawić na swoim no ale bez przsady. Wydaje mi sie że raczej nie umiem dorosnąc i się tego boje i moja głowa sie broni przed tym mając takie fantazje (?)

Gość gość
Zaplotlabys warkoczyki, zalozyla spodniczke w krate i zakolanniki? Sprawdzilbym czy odrobilas.lekcje coreczko...bo jesli nie bede musial przelorzyc Cie przez kolano i podwinac spodniczke...

A z moim narzyczonym jestem 3 rok właśnie, niektórzy mówią ze jest on podobny z charakteru do mojego ojca.

Gość gość
W dominacji chodzi o poniżanie matołku Byłaś bita w dzieciństwie, nie dojrzałaś i masz orgazmy przy odrabianiu lekcji

Gość gość
A Twój partner ile ma lat?

Niekoniecznie, zalezy tez co masz na myśli mówiąc o poniżaniu. Dla mnie klapsy są formą nagrody. A jeśli chodzi o słowne ponizanie to tu jego brak. Ale nie bede się z Tobą w dalsze dyskusje zagłębiać skoro mnie obrazasz.

Gość gość
gość dziś Ona ma już swojego amanta, więc daruj sobie sępie.

Gość gość
Twój ojciec był nieobecny w Twoim życiu? Niedostępny emocjonalnie?

Gość gość
To dobrze, że tylko trochę starszy, bo myślałam, że trafiłaś w łapy jakiegoś starego zboka.

Nie, wręcz przeciwnie byłam jedynakiem i rodzice w szczególności ojciec poświęcał mi bardzo duzo czasu.

Nie nigdy, a nawet gdybym od poczatku wiedziała ile on ma lat to, pewnie byśmy teraz parą nie byli, bo bym uciekła :D

Gość gość
Skoro się szanujecie i kochacie, to spoko :)

Gość gość
To jak seks z tatusiem.:D Chore.