Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czas sie wziac za siebie

Polecane posty

Gość gość

dziecko ma juz rok a ja +10 :( zmotywujcie mnie jakos to deprecha czy co?

Gość gość
tak jak ja!! tez 10+ jestem grubsza niz przed ciaza i bezposrednio po ciazy

Gość gość
Polecam na początek odstawić węglowodany proste a zamienić je na złożone, wyeliminować cukier i wszelkie fast foody z diety. Jako drugi etap wyeliminować gluten z diety i dodać cwiczenia interwalowe. Nie ma szans ze nie schudniecie trzymając sie tego

Gość roszpunka82
OOO ja tez zaczęłam powiedzmy odchudzać sie Dla mnie najważniejsze sa cieczenie bez tego ani rusz!! jezdze na rowerze treningowym , ciwcze z mel b i 8 min Abs Wszystko zapisuje w kalendarzu bo jakos to mnei bardziej motywuje Mam 152 cm i wazę 62 kg . 10 kg do zrzucenia

Gość gość
tabata 40 minut dziennie jak dzieciak jest w kojcu zrobi cuda. Rozkład ćwiczeń można odszukać n yt

Gość gość
Roszpunka ja tez kazdy trening i spożyte produkty zapisuje w kalendarzu. To bardzo motywuje.

Gość gość
Ja poprostu ograniczylam jedzenie. Schudlam wszystko co bylo na +.

Gość gość
Wygraj konkurs przemiana miesiąca i zgarnij nawet 10.000 złotych na www.igortreneronline.pl ! Chcesz wyglądać seksownie i atrakcyjnie? Chcesz cieszyć się wspaniała sylwetką? Chcesz pokazać wszystkim, że możesz się zmienić? Wejdź na stronę najlepszego Trenera w Polsce: www.igortreneronline.pl Innowacyjne metody treningowe, nowoczesne plany żywieniowe, fachowa suplementacja. Podejście, które o lata świetlne wyprzedza konkurencje! Dzięki nim zmiany zachodzą ekstremalnie szybko! Wejdź na stronę najlepszego Trenera w Polsce: www.igortreneronline.pl który w ciągu tygodnia odmieni Twoje życie! Pozbądź się tłuszczu na zawsze, zbuduj piękna smukłą sylwetkę lub wspaniałe muskularne ciało! Wygraj konkurs przemiana miesiąca i zgarnij nawet 10.000 złotych na www.igortreneronline.pl !