Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Hasha

Czy on nadal coś czuje?

Polecane posty

Gość Hasha

Witam. Mam dość ciężki problem, ponieważ sama do końca nie wiem o co w tym chodzi. Może zacznę od tego, że był moją pierwszą prawdziwą miłością. Często nie było kolorowo przez jego pewne cechy charakteru, ale z biegiem czasu zmieniał się diametralnie. Rozstawaliśmy się, po czasie ja z kimś się wiązałam, lecz nie na dość długo. Zawsze jakoś mieliśmy ze sobą ten kontakt, wspieraliśmy się, pisaliśmy, wspominaliśmy. Minęły ponad 2 lata od naszego ostatecznego rozstania. Ja mam faceta od ponad 1,5 roku. Jak to bywa, też nie jest kolorowo, często się kłócimy, jestem ograniczana itp. Z "A" mam dalej kontakt. Czasem gdy piszemy zastanawiam się, czy on dalej coś do mnie czuje. Często mówi, że żałuje, że nie miałam z Nim idealnie. Gdy miałam naprawdę skrajnie złą sytuację z facetem, on mnie wspierał. Naprawdę widzę, że się zmienił, widzę że jest inny niż kiedyś. W tym facecie jest po prostu coś takiego, co mnie do niego ciągnie. Za każdym razem gdy pisze, pyta się o mojego faceta, a jak tam z Nim. Czasem tak sarkastycznie o Nim pisze, jakby był zazdrosny. Gdy byłam z innymi facetami, często myślałam o tym, co by było gdybym była z A, jakby między nami było... Mój facet jest dość specyficzny, bo chce mnie mieć tylko dla siebie, denerwuje się o kolegów, często się przyczepia do byle czego. Nie zdradziłam mojego obecnego faceta nigdy. Kilka razy spotkałam się z A. Sama nie wiem co czuję. Może ja tak naprawdę w głębi siebie go kocham. On nikogo po mnie nie miał... I to nie jest tak, że "żadna go nie chce". Po prostu nie miał. Przepraszam za możliwie zaistniały chaos w mojej wypowiedzi, ale sama nie wiedziałam jak to napisać. Laski, byłyście kiedyś w takiej sytuacji? Jak sprawdzić czy on rzeczywiście może coś czuć do mnie? Wstydzę się go o to zapytać tak z grubej rury... Pomóżcie :/

Gość gość
Up