Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pacza

Moje życie łóżkowe

Polecane posty

Gość Pacza

Witam. Mam pewien problem, który bardzo zniechęca mnie do bycia w związku. Wiem, że seks nie jest najważniejszy, ale w jakimś stopniu odgrywa jakaś rolę w związku. Chodzi o to, że mój facet, jest beznadziejny w te klocki. Bez gry wstępnej, niedelikanty, nieumiejętnie to robi, oczekuje ode mnie, sam nic nie daje od siebie... Gdy robi mi dobrze palcem, dosłownie nie czuję .... nic. Z charakterem też różnie bywa... Rozmawiałam z Nim na ten temat niejednokrotnie, obiecywał poprawę, że będzie kreatywny. A poprawy zero. Jeszcze te pretensje, gdy nie chce się z nim kochać. O ile sięgam pamięcią nigdy nie użył słowa "chce się z Tobą kochać", zawsze tylko "r***ać". Nie podoba mi się to, bo wielokrotnie zwracałam mu uwagę. Kobietki, co zrobić w takiej sytuacji, bo już nie wiem jak do Niego mam trafić... :(

Gość gość
Ktoś coś?

Gość gość
Kup sobie wibrator i nie zawracaj nam dopy.

Gość gość
moje zycie lozkowe wogole nie istnieje.trudno sie mowi.ale jak mam miec byle kogo to nie ma sensu bo wtedy chcica mi calkiem zanika i jest jeszcze gorzej

Gość gość
Możesz iść na pielgrzymkę, niektórym pomaga.

Gość Pacza
Ale zabawne... Do ostatniej wypowiedzi: jak masz komentować w taki sposób, to lepiej się zamknij i nic nie komentuj.

Gość gość
Masakra , co za prostak i egoista :O Jakby facet powiedział mi, "chodź się roochać" to goowno by miał, a nie seks. Powiedz mu że jak się nie poprawi to znajdziesz kochanka.