Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy nadal w namysłowskiej wiosce jest ponad 1000 ton

Polecane posty

Gość gość

Trujących, szkodliwych, niebezpiecznych substancji?

Gość gość
Tak, te wsioki dalej tam mieszkają :D

Gość gość
I psy na łańcuchu trzymają.:)

Gość Miasto Namysłów woj opolskie
Namysłów to miasto nie wieś po pierwsze po drugie nie wsioki tylko mieszczuchy bo to miasto i nikt nie trzyma tam psów na łańcuchu ps Namysłów ma 3 galerie handlowe ps są setki mniejszych brzydszych biedniejszych i gorszych miast od Namysłowa zrozum to głupku...

Gość gość
Idioto, odpowiedz na pytanie, czy nadal składujecie trującą substancję?

Gość gość
O co ci chodzi skąd mam wiedzieć głupku to nie ja SKŁADUJE PS WIELE MIAST SKŁADUJE NAWET O WIELE WIĘKSZYCH CZEMU O TAMTYCH MIASTACH NIE PISZESZ i do nich nie masz pretensji? No czemu? Gościu od homocwela?

Gość gość
Idioto, bo to o namysłowskiej wiosce był obszerny reportaż na TVP INFO a nie o innych wioskach.

Gość gość
Ps ile razy mam ci powtarzać że Namysłów to nie wioska tylko miasto wbij sobie do łba że Namysłów to miasto nie wieś Namysłów to miasto nie wieś Namysłów to miasto nie wieś poczytaj sobie o innych miastach co sto razy gorsze substancje w większej ilości składują no wyszukaj sobie i poczytaj o tamtych miastach głupku ps więcej Katowice Wrocław i Kraków trują bo mają nad miastem trujący rakotwórczy smog dymy i pyły które z wiatrem się przemieszczają i co ty na to? Ps wara od wsi bo gdyby nie wieś to byś z głodu w mieście zdechł!!!

Gość gość
Ja z tej namysłowskiej wioski nic za darmo bym nie chciał po tym co tam składujecie.

Gość gość
Ile razy mam ci powtarzać że Namysłów to miasto nie wieś tylko miasto ile razy mam ci to pisać ps czemu o smogu w Krakowie Wrocławiu i warszawie co gorzej truje nie piszesz nic głupku? Gdyby takie coś składowali w Warszawie Wrocławiu Krakowie to byś milczał a jak to jest w Namysłowie to od razu wielka afera a gdyby to było w Krakowie to byś milczał głupku

Gość gość
Idioto przelicz to sobie na dany obszar, ilość składanych trujących, niebezpiecznych substancji a potem się udzielaj.

Gość gość
Ps a ty przelicz sobie liczbę mieszkańców głupku ps niemal w całym Krakowie jest smog i truje się 700 tysięcy mieszkańców a Namysłów ma 16 tysięcy mieszkańców a te składowiska są na obrzezach miasta zdala od domów i bloków a smog z wiatrem może z Krakowa nawet do Katowic dotrzeć i dalej Truć ludzi jakoś w mieście w Namysłowie nic nie śmierdzi i jakoś wszyscy żyją i nikt się nie zatruł głupku bo to jest na obrzeżach miasta i te substancje się nie roznoszą nad miastem ps i co cie obchodzi Namysłów przecież tam nie mieszkasz ps Z Namysłowa do Wrocławia jest 60 km i co z tego?

Gość gość
Tylko, że to co tam składujecie jest o wiele gorsze niż gdzie indziej, a namysłowska wioska mnie tak nie obchodzi, ale stwarza zagrożenie dla innych miast.

Gość gość
Ps powtarzam ci już po raz setny że Namysłów to nie wioska tylko miasto!!! Ps ale Te substancje się z wiatrem nie roznoszą i są na obrzeżach miasta i żeby się zatruć musiał byś to dotknąć czy to wypić a smog wisi w powietrzu i chcąc nie chcąc się to wdycha i to jest jakbyś palił kilkadziesiąt papierosów dziennie i co zatkało cie? Ps czemu o mieście brzeg który jest 30 km od Namysłowa który kilka razy więcej tej substancji SKŁADUJE to czemu o nim nie piszesz ps o nim też mówili w TV radiu i pisali na necie nie wierzysz wyszukaj sobie

Gość gość
A ty nie słyszałeś, że to u was wsiąka w ziemię? Aaa no i co gogusiu, widzisz jak mało wiesz, a o tym mówili. Ps gdyby to nie było takie niebezieczne, to by tak obszernego reportażu nie było.

Gość gość
Nic w ziemię nie wsiąkło głupku a nawet gdyby te składowiska są z dala od domów i bloków na pustym terenie gdzie nie ma nic tylko chaszcze i nie ma tam nawet rolnictwa ps czemu o mieście brzeg który jest 30 km od Namysłowa nie piszesz on tych składowisk ma kilka razy więcej niż Namysłów czemu brzegu który ma tego więcej nie hejtujesz tylko Namysłów hejtujesz?

Gość gość
Ja nie hejtuje, tylko prawdę piszę i wsiąka tam w ziemie i ją zatruwa.

Gość gość
Wejdź na spis tematów

Gość gość
Odpisz