Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdesperowana pani

Jak przetłumaczyć oślicom że trzeba zostawiać otwarte drzwi łazienki bo wilgoć

Polecane posty

Gość zdesperowana pani

Słuchajcie nie mam już nerwów normalnie. U mnie w łazience w rogach przy suficie robią się ciemne plamy i postanowiłam, żeby drzwi były otwarte cały czas także w nocy. Tylko mi nie odpisujcie, żeby zamalować ściany bo było już malowane kilka razy i po jakimś czasie rogi znowu ciemnieją. Staram się, żeby było schludnie i czysto bo jeden pokój wynajmuję dwóm dziewczynom ale oślice za każdym razem zamykają się w łazience. Rozumiem załatwianie potrzeb fizjologicznych to to powinno się robić za zamkniętymi drzwiami chociażby po to aby smrodów nie puszczać ale godzinne prania czy kąpiele i to przy zaryglowanych drzwiach to już przesada. Mówiłam im, prosiłam, tłumaczyłam, w końcu rygielek zlikwidowałam a i tak zamyka się jedna z drugą. Nie wiem już jak dotrzeć do oślic :(

Gość gość
Autorko, masz złotówki w oczach? Pewnie, że malowanie nic nie pomoże, skoro jest stały zaciek z góry. Gdyby raz zacieklo , malowanie specjalną farbą by pomoglo.

Gość gość
0.5/10

Gość gość
pranie przy otwartych drzwiach - spoko, ale chyba nie sądzisz, że ktoś będzie się kąpał przy otwartych drzwiach? :O

Gość gość
Kurwa jak można mieć cały czas otwarte drzwi od łazienki ja p*****le co za patologia

Gość gość
Ty sprawdź wentylację lepiej, zamiast kazać się dziewczynom kąpać przy otwartych drzwiach :( Kiedy ktoś sprawdzał, czy wentylacja działa jak należy?

Gość gość
To jakaś patologia szkoda gadać

Gość zdesperowana pani
gość dziś pranie przy otwartych drzwiach - spoko, ale chyba nie sądzisz, że ktoś będzie się kąpał przy otwartych drzwiach?  x Więc wyobraź sobie, że ja się kąpię właśnie przy otwrtych i jakoś ani razu korona z głowy mi nie spadła. Wstydzić się nie ma kogo bo mieszkam tylko ja i one więc nie rozumiem wzburzenia. Ja po prostu robię tak, że jak się któraś zamknie to podchodzę i otwieram ale szlag mnie trafia bo musiałabym tam stać cały czas na straży a nie mam na to ochoty.

Gość gość
zdemontuj drzwi :D

Gość zdesperowana pani
Ty się śmiejesz ale ja już dawno im zapowiedziałam, że zdejmę całkiem drzwi jak dalej będą zamykać. Nie wiem czego tu się wstydzić jak w całym domu sam babiniec.