Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kiedy bedzie ta wiosna ?

Polecane posty

Gość gość

Hm ? :(

Gość gość
21 marca jak co roku

Gość gość
Tyle to ja tez wiem.Chodzi o to kiedy beda wiosenne temperatury.

Gość gość
no wlasnie, tak chociaz z +15C

Gość gość
w kwietniu, a przynajmniej oby nie wcześniej niż w połowie marca! zima to ma być zima. Tak jak jest teraz; śnieg i mróz. I tak winno być jeszcze min. miesiąc

Gość gość
Też tak chcę. Przynajmniej komary, meszki i kleszcze będą mniej szkodliwe po normalnej zimie

Gość gość
sreszcze nie kleszcze, a ja juz mam dosyc tego zalegającego białego góówna i jeabanego mrozu, bo dostaje schizofrenii jak patrze za okno, a jak mam wyjsc na dwór to dostaje psychozy od tego ubierania sie w te krwa bety grube !!! I przez ten miesiac to ma byc wiosna a nie zima !!!

Gość gość
Mam nadzieje ze do konca lutego będzie bardzo śnieżno i mroźno

Gość MALOCZASUTOTWOJASTARACIEROBILA
JEABAC ZIME !!!

Gość gość
"Też tak chcę. Przynajmniej komary, meszki i kleszcze będą mniej szkodliwe po normalnej zimie" Zapewniam cie ze będą tak samo szkodliwe i w podobnej ilości

Gość gość
gość dziś Też tak chcę. Przynajmniej komary, meszki i kleszcze będą mniej szkodliwe po normalnej zimie x meszki to macie w mózgu zimoluby

Gość gość
za miesiąc

Gość gość
Pewnie w gdzieś w maju, bo w kwietniu jeszcze zimno... Zresztą maj też może być chłodny. Na prawdziwe ciepło musimy poczekać mniej wiecej do czerwca czyli jeszcze ze 3 miesiące

Gość gość
A zresztą nawet w lecie nie ma gwaracji dobrej pogody, także może równie dobrze być chłodno cały rok. Ale pewnie snieg w kwietniu juz zacznie topnieć

Gość gość
Dla mnie tam zima mogłaby trwac cały rok :) Jak jest wiosna i lato to człowiek się tylko poci i komary gryzą, zarazki są

Gość gość
Lubię zimę, bo mam góry blisko, jeżdżę na nartach i na desce. Przynajmniej mogę w tym roku u siebie, są dobre warunki. Jak ktoś nie ma co robić w zimie to już jego problem :-)

Gość gość
wiosenne porządki w Twoim życiu?? Zacznij od dziś! Zapisz się na kurs wizażu 1-go stopnia! Zainwestuj w siebie! Zapraszamy do zapoznania się z ofertą kursową Nova Centrum Edukacyjne w Bydgoszczy!!! "20-godzinny Kurs wizażu" Kurs ten skierowany jest do osób, które wiążą swoją przyszłość ze stylizacją oraz wizażem, bądź traktują te zagadnienia jako swoiste hobby. Celem kursu jest zapoznanie jego uczestnika z pojęciami występującymi w środowisku wizażu. Kurs I-go stopnia umożliwi wgłębienie się Państwu w zagadnienia związane z: - budową warsztatu profesjonalnego wizażysty, - właściwościami kosmetyków, - etapowością poszczególnych czynności, jakie wykonywane są podczas makijażu, - metodą światłocienia, - zasadami wykonywania makijażu korygującego oraz użytkowego. Szkolenie zostanie przeprowadzone w grupie 3 osób w wymiarze 20 godzin lekcyjnych. Zajęcia odbywają się w trybie dziennym od poniedziałku do piątku. Gwarantujemy Państwu przekazywanie wiedzy z zachowaniem indywidualnego podejścia do każdego uczestnika kursu. Absolwent kursu otrzymuje: - materiały dydaktyczne - zaświadczenie MEN potwierdzające ukończenie szkolenia oraz dające tym samym kwalifikacje - certyfikat Nova CE ukończenia kursu - kartę rabatową gwarantującą 10% zniżkę na następne szkolenia Nova CE Sp. z o.o. Zapraszamy już dziś do naszego Sekretariatu w celu uzyskania szczegółowych informacji dotyczących kursu! Czekamy właśnie na Ciebie!

Gość gość
Jedne nie mogą się doczekać, bo chcą chodzić gołe po ulicy i kręcić tyłkiem. Takim w zimie się nudzi i odwala

Gość NIE PITOLCIE MI TUTAJ
DLA ZARAZKÓW ZIMA TO CZAS ŻNIW