Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Malwaq

Możliwa jest ciąża ?

Polecane posty

Gość Malwaq

Z narzeczonym mieliśmy umowę że zaczniemy współżycie po ślubie . A więc wczoraj narzeczony miał imieniny po prostu zaczęliśmy świętować więc trochę nas poniosło no i się stało ... Byłam 10 dnia cyklu okres mam nieregularny zazwyczaj trwa 30 do 36 dnia . Nie pamiętam jak dokładnie wyglądał ten stosunek on tak samo . Na dziecko nie jesteśmy gotowi chcielismy za rok wziąć ślub i zakładać rodzinę nie wiem co myśleć.

Gość gość
Hahahaha :D trochę alko i juz nikt nie czeka do ślubu :D usmialam się :D

Gość gość
Haha miałam taką samą sytuację ;) sama siebie oszukasz on tez porostu chcieliście tego .

Gość gość
Najlepiej idz do apteki i kup antykoncepcję awaryjna a potem do ginekologia po tabletki, jak juz zaczęliście to nie będziecie juz na nic wiecej czekać.:) a skoro masz tak nieregularny cykl to nie da sie określić bez badania czy ciąża jest możliwa

Gość gość
Chociaż dziś ktoś poprawił mi humor ale nie wolno się śmiać z czyjegoś nieszczęścia . Zależy czy wytryk był w środku . Owulacja trafia się w srodku cyklu. Czyli tak jakbyś miała okres 30 to owulacja trafi się 15 plemnik może żyć 5 dni więc możliwe. Ale nie załamuj się

Gość nbvcmn
od kiedy to plemnik zyje 5 dni? 72 h w sprzyjajacych warunkach

Gość gośćhan
Jeśli miala śluz płodny to przeżyje 5 dn jeśli nie miała to na pewno tego nie wytrzyma

Gość gość
Do gina idź tu się nie dowiesz

Gość gość
Nie

Gość gość
Organizm ludzki potrafi robić psikusy . Ciężko zajść w ciążę ale niektórym zdarza się za pierwszym razem heh zależy kiedy miałaś owulację jesteś w stanie to określic?

Gość gość
Wiem może to głupie ale nigdy tego nie obserwowałam . Wiem jak wygląda śluz płodny ale nigdy nie zwracałam uwagi kiedy on jest.

Gość gość
Za jakieś 19 dni zrób test . Możesz zrobić i 14 ale plemniki mogą przeżyć trochę dłużej i test może być nieprawidłowy . Wątpię żeby pijany mężczyzna mógł kochać się do końca ale to tylko moje podejrzenia .

Gość gość
Daj znać jak będziesz wiedzieć już . Trzymam kciuki . Ja z mężem też robiłam po alkoholu ale on poległ po 2 minutach