Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy on jest odpowiedni ?

Polecane posty

Gość gość

Jesteśmy ze sobą 3 lata. Ja mam 23 a on 24. Oboje pracujemy , ja dodatkowo studiuje. On zarabia 5 tys a ja 2 tys. Problem w tym , że stoimy w miejscu. On nie chce wynająć mieszkania bo woli się budować. Okey ja też jestem za budowa skoro damy radę ale gdzie będziemy mieszkać przez ten czas ? Nie chce mieszkać już z moimi rodzicami w pokoju 2x2 we dwójkę. A u jego rodziców nawet nie ma łóżka żeby zostać na jedną noc. Po za tym nasz związek jest dziwny. Nigdzie nie wychodzimy nawet jak zaproponuje to raczej muszę się go prosić, a jak już wyjdziemy to siedzi i patrzy w ściany i nie jest zainteresowany romantycznym wieczorem. Non stop ładuje pieniądze w samochód , a na rocznicę 3 lat nawet nie złożył mi życzeń , ani buziaka ani nic. Cała moja rodzina mówi , że on zachowuje się jeszcze jak dziecko i nie myśli o czymś poważnym. To raczej ja biegam za nim , prosząc o jego uwagę. Wakacje nie , impreza nie, wspólne mieszkanie nie. Jest po prostu obojętny. Nie chce dziecka ani malzenstwa już teraz ale chciałabym z nim zamieszkać rodzic coś wspólnie i być jednością a tymczasem staram się dorównać jego planom , dostosować się. Wiem , że mnie kocha i stara sie mnie zadowolic. Troszczy sie o mnie ale tylko w polowie tego czego bym chciala. Kocham go ale czy ten związek ma sens?

Gość gość
Za slabo za nim latasz ja tez to przerobilam tylko ze u jego rodzicow mieszkalam Nie zalezalo mu na mnie wcale wyczulam ze to co chcial to ma, kiedy chcial to sobie p************ czasami musialam mu o******** i byl zadowolony. Ale jak pojechal na tydzien w delegacje a ja z jego ojcem zostalam, i dla zgody nogi rozwalalam to juz bylo dla mnie tego z.....o. Nie narzekam ze sex z jego ojcem to bylo cos wspanialego, nie do opisania Ale gdy z tej delegacji wrocil to juz mnie nie zobaczyl. Teraz mieszkam bardzo daleko od niego i jestem zadowolona,

Gość gość
Jak chcesz wiedziec czy on jest odpowiedni, czy będziesz z nim szczęsliwa, co on myśli , co czuje, jakie ma cele, napisz do mojej wróżki Sofii, jest świetna, jej adres to tarocistkasofii@wp.pl