Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pytam poważnie czy któraś szła na ślubny kobierzec będąc czysta panna?

Polecane posty

Gość gość
kobiety są durne, faceci nie dajcie się nabrać jeśli chcecie mieć kobietę, to nie możecie być tacy jacy one mówią, że macie być. One chcą faceta którego mogą "naprawić", żadna nie chce nie pijącego, nie ćpającego, wierzącego, porządnego i nie chodzącego na d****i! Gdyby chciały to nie byłbym sam, ale jestem sam bo zawsze słyszałem "za spokojny jesteś dla mnie", i wcale nie mówiły to kobiety z nizin społecznych tylko z tzw. dobrych domów.

Gość gość
gosc 18;45 mysle ze wartosciowa i DOJRZALA do prawdziwego zwiazku kobieta odnalazlaby w tobie wiele prawdziwych wartosci, nie wszstkie kobiety tak mysla, ta jedyna zjawi sie kiedy bedziesz tego najmniej oczekiwac, proponuje poszerzyc kregi i nie wrzucac wszystkich do jednego worka, nie wygladasz na spokojnego po tym co tutaj w jednym poscie nawypisywales :O

Gość gość
kobiety po prostu maja intuicje i wiedza co o nich myslisz....

Gość gość
18:49 bo użyłem słowa "durne"? Już nie jeden w wieku 70 paru lat umarł przez to jako bezdzietny spokojny stary kawaler.

Gość gość
nieprawda, bo kazda zmora znajdzie swego amatora to nie przypadek ze na ten temat trafiles, jest tu odpowiedz gdzie powinienes sie udac, bo tam jest wiele kobiet ktore nie szukaja 'fajerwerkow' wybor nalezy do ciebie i powodzenia

Gość gość
18;41 Słuchaj ta nowe//nne odmawialam dwa razy w jednej intencji za jednego mężczyzne w moim życiu, który wyrządził mi wiele krzywdy, mimo wszystko nie jesteśmy razem,zrozumiałam ze może był pierwszą miłością ale wydaje mi się ze Bóg da mi takiego partnera przy którym będę rozkwitac a on będzie spełniony, z którym zechce założyć szczęśliwa dużą rodzinę, w której będzie Bóg ale i otwarte serce dla każdego. Wiadomo święta nie jestem mam grzechy jak każdy żyjący. Ale za Ciebie i za niego odmowie nawet cały różaniec i się pomodle. Nie poddawaj się. Ps; W nów/ennie będą przeciwności przez Złego jak kłótnie, krzyki, płacz źle stosunki z nim,może nawet i uczucie jakiegoś braku sił itp. Ja nie mogłam się skupić męczyło mnie nie miałam czasu ale dałam rade :) Polecam też do Świętej Marty w każdy wtorek.. Poczytaj, pozdrawiam Autorka

Gość gość
dziekuje Autorko❤️ Tak jak wczesniej odmawialam nnoowweenne ppoommppejaannsskka to prawda dzialy sie rozne rzeeczy zle ale tez wiele dobrych, wierze ze sie jednak uda i ze juz niedlugo sie pobierzemy. Nie chce go zostawiac bo beda dzieci cierpiec a wiem ze tego nie znioslabym, mieszkamy na emigracji mamy tutaj tylko siebie, swiat by im sie raczej zawalil, pamietam jak on wyjechal do pracy i wracal na weekendy jak corka za nim plakala a ja nie moglam nic zrobic, bo czym wypelnic taka dziure? Wytrwaj w swojim postanowieniu, mi nikt nie mowil ze to jest wazne, a jest. Z Bogiem :)

Gość gość
19;14 Zdradz mi jeszcze Wasze imiona jeżeli możesz :) myślę że się uda,powodzenia :-* Autorka

Gość gość
ania i grzegorz

Gość gość
Piękne masz imię :) Dziękuję :) Autorka

Gość gość
Bardzo dziekuje za modlitwe, bardzo ciesze sie ze wiara w mlodych (choc nie uwazam siebie wcale za stara haha) jest zywa i prawdziwa :)

Gość gość
zachecam Cie jeszcze zebys zajrzala na stronke http://f.kafeteria.pl/temat/f1/w-blasku-nie-znajacego-zachodu-slonca-p_6081456/65 rozmawiamy sobie tutaj o naszych doswiadczeniach duchowych, choc ostatnio zrobilo sie cicho, bo duzo sie dzieje, mozna duzo wniesc i duzo wyniesc z tego tematu moja nnoowweennaa jest za dusze czysccowe a kolejna bedzie wlasnie za nasz slub mysle ze jest tez wazne bysmy sie czasem modlili razem, wiec jesli zajdzie taka potrzeba to mozesz tam spokojnie pisac prosbe o modlitwe, tam zawsze mozna liczyc na odpowiedz, sama regularnie na ten temat zerkam i zostawilam tam swoj slad.

Gość gość
19;38 Anno dziękuję, na pewno zajrzę. Autorka