Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy faceci lubią piękne kobiety czy wolą te przeciętne?

Polecane posty

Gość gość

piękne mam na myśli te bardzo ładne a przeciętne to takie zwykłe dziewczyny nie brzydkie ale też nie piękności

Gość gość
przecietne

Gość gość
A ja bym wolała być piękną i podziwianą,żeby każdy facet chciałby być ze mną,ale nie byłabym osiągalna dla nich niż przeciętną i żyć w związku jak teraz.:(Dla podziwu wszystko bym zrobiła.

Gość gośćśćć
faceci wolą przeciętne, piękne kobiety są zazwyczaj uznawane za nieosiągalne, dlatego faceci często nawet nie próbują do nich zagadać

Gość gość
ładnej jest trudno znależć normalnego faceta.

Przeciętna kobieta ma zazwyczaj o wiele łatwiej niż ładniejsza w relacjach damsko-męskich i jest bardziej pożądana, ponieważ mężczyzna gdy patrzy na piękność wychodzi z założenia, że za wysokie progi jak na jego nogi. Boi się kompromitacji więc woli poderwać przeciętną. ;)

Gość gość
Ta...ja mojemu robię awanturę,że skoro patrzy na te piękne to niech zapyta o numer,niech będzie z taką.Chciałabym popatrzeć jak go odrzuca :D

18:42 - Gorzej jakby była zdesperowana i by była zainteresowana. Wtedy by mi mina szybko zrzedła. :D

18:33 - To zabrzmi bardzo nieskromnie, ale w moim otoczeniu mogę się uważać za osobę "podziwianą" a jestem przeciętna z wyglądu. Nadrabiam dość silnym charakterem i przez to jestem lubiana, mam masę znajomych i kilku kolegów we "friend zonie"... Tak więc uroda nie da ci takiego podziwu, a przynajmniej nie w bardziej ambitnym towarzystwie. Mam przepiękne koleżanki, każdy się zachwyca ich urodą ale nikt nie jest nimi zainteresowany na dłuższą metę bo charaktery mają nijakie, tylko się uśmiechną, pochichoczą z kolegą ale na tym się relacje kończą, o niczym ciekawym z nimi nie porozmawiasz, trzymają się ze sobą w kółeczku wzajemnej adoracji i są raczej zamknięte na otoczenie. No ale to też może zależy od środowiska w którym się obracamy.

Gość gość
Dokładnie pięknych i ładnych się boją chociaż ślinią się i marzą o takich, dlatego wiążą się z przeciętnymi bo wiedzą ze taka nie pójdzie na boki bo nie będzie miała wzięcia...czysta kalkulacja:)

Gość prawictwo pospolite 114
bzdury

Gość prawictwo pospolite 114
jezeli cos jest dobre dla mnie to zawsze będę miał to w głowie.. NIc mnie nie powstrzyma .. Zadna kallkulacja. To prowdzi tylko do rozczarowan i rozstań .. https://www.youtube.com/watch?v=7wrkwhf3BPY