Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

POMOCY! Jak ubierają się dziś 20latki???

Polecane posty

Gość gość

Niech mnie ktoś oświeci bo bylam dziś w niezłym szoku. Mam bratową 10 lat młodszą czyli 20latkę. Nie jesteśmy ze sobą zbyt zżyte bo dekada różnicy w tym wieku to całkiem sporo, poza tym odległość w zamieszkaniu itd. Tak się złożyło jednak że brat musiał wyjechać, a zostały pilne sprawy urzędowe do pozałatwiania i prosił mnie bym bratowej w tym wszystkim pomogła. Ok, umówiłyśmy się w mieście i pierwszy szok jak bratowa wysiada z autobusu. Sportowa kurteczka w której chodziła chyba z 5 lat temu jeszcze jako gimnazjalistka albo początek liceum, obcisłe jak rajtuzy i dziurawe dżinsy na nogach co prawda długich jak u żyrafy, ale i tak samo cienkich, szalik niby coś a'la komin ale chyba włóczki zabrakło, jakoś dziwnie krótki, na dodatek jasny i cały wymazany pudrem, który zszedł bratowej z brody. Do tego modne botki w ogóle nie pasujące do takiej stylizacji "na sanki" i elegancka torba. Nie żebym coś skrytykowała, ale byłam zaskoczona. Drugi szok w poważnym urzędzie gdzie trzeba było troszkę czekać jak wiadomo w budynkach gorąco, na ulicy zimno i zdjęłyśmy okrycia. Bratowa w t-shircie z kolorowymi nadrukami i na to typowo dresowa bluza w 3 jaskrawych barwach. Całkiem jak gimnazjalistka i aż mi głupio było z nią wejść i załatwiać sprawy bo naprawdę wyglądała jakby wyskoczyła w szkole na przerwie na dymka. Mam 30 lat i nie czuję się jeszcze jak stara babcia, ale wychodzi na to że chyba nie wiem jak się ubierają dzisiejsze 20latki, albo coś przeoczyłam, albo mam bratową abnegatkę. Byłyśmy razem na kliku rodzinnych imprezach i wyglądała jakoś znośnie w sensie stroju, ale też nigdy nie zwracałam specjalnej uwagi jak ona się ubiera, poza tym imprezy były raczej ogrodowe i każdy wyglądał jak chciał. Wracając do pytania - JAK NAJCZĘŚCIEJ UBIERAJĄ SIĘ DZISIAJ 20LATKI?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować