Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zbyt duży stanik u mojej dziewczyny

Polecane posty

Gość gość

Czesc, mam problem, moja dziewczyna z ktora jestem 4 lata nosi za duze staniki, ktore odstaja jej od piersi. Wydaje mi sie ze wstydzi sie ze ma maly biust. Nie przeszkadzalo by mi to ale szczegolnie w lato ubiera koszulki z wiekszym dekoltem i bardzo czesto mozna spokojnie zobaczyc jej cale piersi razem z sutkami... Ona ma 21 lat i mowilem jej ze jest duzo salonow z biustonoszami i moze kupic sobie dopasowany, ale ona uwaza ze jej tak wygodnie. To bardzo nie przyjemne dla mnie bo wiele razy widzialem jak inni ludzie patrzyli sie w jej biust widzac calego sutka przez zbyt luzne miseczki w staniku. Gdy jej to powiedzialem to ona twierdzi ze wymyslam i na pewno nikt sie nie patrzy... pomozcie bo nie wiem jak z nia rozmawiac o tym

Gość gość
Wygląda na to, ze Twojej partnerce się to podoba, że inni mogą zobaczyć jej piersi.

Gość gość
Ona mysli ze jej nic nie widac bo przeciez ma biustonosz i koszulke..

Gość gość
Przy malych piersiach to czesty widok

Gość gość
Nie, ona tylko tak Tobie mówi. Doskonale wie, że wszystko jej widać, no wybacz, ale musiałaby byc kretynką, jesli nie zauważa w lustrze tego widoku.

Gość gość
obetnji jej cycki

Gość gość
Większosc facetów szuka sutka w stanku, wystarczy pójść do hipermarketu żeby się o tym przekonać, mimo iż w bocznych kasach nie ma klientów, oni ustawiają do ekspedientki której przez koszulke i stanik przeswitują okrąłe sutki!

Gość gość
Niech sobie nosi co chce ja pamietam jak w wakacje w autobusie przypadkiem zobaczylem u dziewczyny kolo 18 lat puszystego sutka przy za duzym biustonoszu. Fajny widok ;)

Gość gość
HEHEHE

Dokładnie, jak będzie nosiła złe staniki to zaraz jej obwisną. Dodaj jeszcze, że po ciąży jeszcze bardziej i będzie miała piersi jak kobieta z plemienia afrykańskiego. To są młode dziewczyny a już grawitacja dała o sobie znać: http://s11.flog.pl/media/foto/9064121_dziewczeta-z-plemienia-dasenech-danasechdessanecz.jpg Zaproponuj jej, że kupisz jej ładny biustonosz i pójdziesz z nią jej wybrać, polecam z sieciowych salony Triumpha bo mają tam prawie zawsze brafitterki, które dokładnie zmierzą obwód i dobiorą dobrą miseczkę. Chociaż osobiście wolę sklepy niesieciowe bo nie dość, że ceny przeważnie są niższe to na dodatek jest większy wybór i płacisz za jakość a nie za markę.

Gość gość
Barrranek sprobuje tak jak mowisz dziekuje za pomoc

Gość gość
To niech w ogole nie nosi stanika :P

Gość gość
Ja chodze na studiach na wf i w szatni czesto widac ze dziewczyny nie potrafia dobrac stanika. Wynika to chyba z niewiedzy nt brafittingu. Czesty widok najczesciej u szczuplych dziewczyn z malymi piersiami. Ale tak jak mowisz slabo jak pozniej kazdy ma wglad na sutki Twojej dziewczyny, ciesz sie ze lato takie krotkie :)

Gość gość
Jezeli koniecznie chce powiekszyc sobie biust przez stanik to kup jej zestaw bielizny w prezencie ,stanik w push up.

Gość gość
Ona ma staniki tylko w pushup ale odstajace, a ciezko bedzie mi trafic z rozmiarem

Gość gość
Może ma kompleksy i nie chce się nawet dowiedzieć jaki rozmiar ma naprawdę i wmawia sobie, że ma większe

Gość gość
Zobacz na metke jaki teraz rozmiar kupuje i kup jej 2 razy mniejszy.

Gość gość
Dziewczyny prosza o masaż cyców i wyedy one urosną.

Gość gość
Ona cie nie posłucha, rozmowa to za mało, nie posłucha faceta po prostu bo stwierdzi, że się nie znasz. Musi jej to powiedzieć jakaś kobieta. Może twoja siostra? Albo zrób jej fotkę w koszulce z dekoldem i w za dużym biustonoszu i różne ujęcia i wtedy zobaczy jak to śmiesznie wygląda. Albo postaw ja przed lustrem z przed, z boku. Musi sama to zobaczyć. Widuje się latem kobiety w odstajacych biustonoszach, to jest naprawdę śmieszne a zarazem współczuję im. Ona ma problem z tym. Chyba wiesz, że biust u kobiety jest ważny. Ona się boi, że poznasz biusciasta i ja zostawisz. Biust u kobiety to podobnie jak penis u mężczyzny. Nikt nie ma wpływu na wielkość ale jest to ważne. Nie dołuj jej z tego powodu przypadkiem bo się złamie i wpadnie w depresję a potem to już ciężko z tego wyjść.

Gość gość
Musiałbyś znać jej obwód w biuście i pod biustem. Różne marki to różne rozmiarówki.

Gość gość
Jej sprawa

Gość gość
Na wfie mamy taka kolezanke moze to Twoja dziewczyna :)

Gość gość
Zmien dziewczyne :D

A potem cyce będą wisieć.Dobrany stanik to piękne piersi przez długi czas.

Gość gość
Niech sobie poczyta na ten temat to od razu Zmieni nastawienie

Gość gość
Karta podarunkowa do salonu z brafittingiem :) tam baby zawsze się pchaja do przymierzalni sprawdzać czy ok:p

Gość gość
A ja noszę o drobinke za mały... To też jest jakiś problem? ;-;

Gość gość
Nie

Gość Bbbbbbbgosc
Ja w ogóle nie noszę, nawet nie wiem jaki mam rozmiar (ale są małe) :P raczej nikt nie widział moich sutków co najwyżej mógł ktoś zobaczyć jak się przez bluzkę czasem przebijają gdy stoja. Ale gdy "leżą" to nie widać że jestem bez stanika i nie raz widziałam jak się znajomi dziwili gdy dowiadywali się że nie noszę :P Mam tyle samo lat co twoja dziewczyna :)