Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Rozkmina.....

Polecane posty

Gość gość

jak to jest , że ludzie np. znajdują sobie dziewczyny albo dziewczyny chłopaków ? Mi jakoś nigdy nikt nie przypada do gustu nie mogę się dogadać z ludźmi a szczególnie z dziewczynami , w ogóle raczej lepiej się czuje samemu.

Gość gość
Np. większość znajomych to np. ma stałe dziewczyny albo itp. A u mnie to zawsze jest tak , że jestem singlem i jakoś nigdy nie spotkałem żadnych dziewczyn z którymi wzajemnie byśmy się sobą zainteresowali... aaaaaaaaaaaaaa Ciekawi mnie jak wy patrzycie na te rzeczy ? od czego to zależy...

Gość gość
Bo ludzie są różni i maja różne potrzeby, tobie lepiej samemu to bądź sam i tyle.

Gość gość
Ale jako to jest , że np. dużo osób np. kogoś znajduje ? Nie wiem mają podobne potrzeby charaktery ?

Gość gość
Po prostu większosć kogoś potrzebuje, chce być z kimś, miec kogoś dla siebie i przy sobie., z różnych powodów.

Gość gość
A czemu np. część ludzi nie znajduje ? Ja tak niby mam w stylu niby ludzie mnie lubią jak mnie poznają , przynajmniej zazwyczaj są do mnie mili , ale za bardzo nie było jak kogoś znaleźć.

Gość gość
To z drugiej strony zazwyczaj jest to coś podobnego do egoistycznej potrzeby czyli szukają kogoś bo im czegoś brakuje.. , czyli środek do zaspokojenia własnych potrzeb...