Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zyje z nierobem i leniem

Polecane posty

Gość gość

Witam, od 1,5roku jestem z chlopakiem starszym o 10lat od siebie , niedawno urodzilam dziecko. Problem w tym, ze on odkad jestesmy razem pracowal tylko raz i to przez chwile. Ja mieszkam z dzieckiem u rodzicow, za nic placic nie musze, mam swoje pieniadze , on mieszka u kolegi . Ciagle mowi ze pojdzie do pracy i wynajmie mieszkanie i zamieszkamy razem z corka, ale ja juz zaczynam w to watpic :( Nieraz czuje jakbym sama sobie to dziecko zrobila.. Nie chce podawac go o alimenty , kocham go , ale moje prozby olewa i do pracy sie nie wybiera. Co gorsza ''pozycza'' odemnie wciaz pieniadze na papierosy lub zakupy. . Za co w ogole nie dziekuje , jest bezczelny i niewdzieczny. Niby w zartach nieraz mowi, ze ja pojde do pracy a on zajmie sie domem i dzieckiem.. Domem ktorego nie mamy heh.. Nieraz przyniesie mi jakis prezent , mowi ze mnie kocha . Ale ja juz zaczynam myslec , ze jest ze mna bo ma ze mnie korzysci , ze wcale mu na nas nie zalezy . Co bedzie jak skoncza mi sie pieniadze ? Zostawi mnie ? Rodzice zaczynaja sie denerwowac, ze on w ogole nie lozy na dziecko , nie pomaga nam choc jestesmy razem ja utrzymuje jego i mala. . Nie jestem jakas zlotowa, nie zaluje mu ale zaczyna mnie to irytowac i jego podejscie i chamskie odzywki do mnie, smieje sie ze mnie ze daje mu te pieniadze, ma mnie za idiotke i chyba tylko po to ze mna jest :(

Gość gość
Takiego sobie wybralas a teraz narzekasz..