Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

seks na pierwszej randce... dziwna sprawa

Polecane posty

Gość gość

hah przydarzyło mi się coś takiego... co myślicie o tym ? umówiłam się z (starszym o 10 lat) facetem (nieżonatym) na randkę.. z mojej strony miała to być niezobowiązująca randka... tak się stało że na 1 randce poszliśmy do łóżka (gdyż ja chciałam od tej relacji raczej tylko seksu). Okazało się jednak że facet... zakochał się chyba (?) we mnie. Zaczął zabiegać zapraszać adorować mnie, chce związku! i tu mnie to bardzo zaskoczyło.. bo myślałam, że facet nię będzie chciał poznawać kobiety z którą miał już seks... ' co myślicie o tym? czy to może wyjść mimo seksu tak wcześnie... dodam że on też mi się podoba i chce z nim spróbować :)

Gość gość
Porooha sobie a potem zacznie hejtować, tak jak HIM :)

Gość gość
a chce ślubu ? czy tylko się umawiać na sex

Gość gość
Jestes szmata co daje za free to czemu przestac sie odzywac jak mozna miec ukladzik z taka szmata jak ty

Gość gość
dorośli ludzie nie mają z tym problemu, a dzieci... cóż, dzieci zachowują się tak jak widzisz w tym temacie...

Jasne, że to ma sens. Facet jest od ciebie też starszy o 10 lat więc na bank już ma trochę poukładane w głowie. Niewykluczone też, że nie chce przebierać bo chce znaleźć już tę jedyną na całe życie aby założyć rodzinę i się zestarzeć. Jeśli mężczyzna jest fajny to daj mu szansę.

Gość gość
Głupie pytanie, jemu zależy, Tobie też a pytasz czy warto...